Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR Brasov B&N
decaru Tactiek att
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 64
solid Schieten outstanding
excellent Passen very good
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Limpens speelt de bal door. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Paschek rent richting de bal. Barra rent richting de bal. Barra passt de bal in één keer door. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bartniak onderschept slim de pass. Bartniak passt de bal met de wreef. Limpens rent richting de bal. Limpens geeft een lange en hoge pass. Fejkiel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rob de bal. Rob haalt uit met een fantastische trap. Tangstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - B&N 0:1

34e minuut.
Paschek geeft een lange en hoge pass. Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu geeft een hoge lob. Bednarczyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Barra onderschept slim de pass. Barra passt de bal in één keer door. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SR Brasov - B&N 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 71%, B&N 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SR Brasov - B&N 1:1

55e minuut.
Bakas met een sublieme pass. Fejkiel rent richting de bal. Beştea begaat een overtreding. Beştea krijgt een gele kaart. Fejkiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Pancinha komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk passt de bal zonder na te denken. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - B&N 2:1

66e minuut.
Beştea onderschept slim de pass. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak geeft de bal voor. Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rob draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SR Brasov - B&N 2:2

68e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero geeft de bal voor. Wiktorski heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - B&N 2:3

82e minuut.
Yukarı rent richting de bal. Yukarı geeft de bal voor. Inworp. Limpens met de inworp. Rob geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal in één keer door. Rob rent richting de bal. Rob draait met de bal, schiet en ... Tangstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - B&N 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 67%, B&N 33%.
SR Brasov - B&N 2:4