Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cornetu IF FC ARGES PITEȘTI 2020
523 Tactiek xxx
49% Balbezit 51%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten excellent
weak Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Doeltrap. Homoţescu trapt de bal weg van het doel. Aplea controleert de bal met de borst. Chorabik rent richting de bal. Chorabik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Homoţescu probeert naar een medespeler te passen. Gotelli kopt de bal weg. Przecherka rent richting de bal. Przecherka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Aplea passt de bal met de wreef. Chorabik rent richting de bal. Chorabik speelt de bal door. Daar is Przecherka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przecherka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:1

13e minuut.
Figoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Figoli probeert naar een medespeler te passen. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Aplea rent richting de bal. Chorabik is nu in balbezit. Aplea rent richting de bal. Aplea probeert naar een medespeler te passen. Homoţescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

18e minuut.
Figoli passt de bal zonder na te denken. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek passt de bal met de wreef. Chorabik rent richting de bal. Chorabik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Figoli speelt de bal door. Bódis is nu in balbezit. Bódis passt de bal zonder na te denken. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Homoţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:2

44e minuut.
Pieszek passt de bal in één keer door. Meirsschaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik onderschept slim de pass. Chorabik haalt uit met een fantastische trap. Homoţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:3

45e minuut.
Iserhardt passt de bal zonder na te denken. Daar is Gotelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabie is nu in balbezit. Przecherka verovert de bal door een tackle van achteren. Przecherka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cornetu IF 79%, FC ARGES PITEȘTI 2020 21%.
cornetu IF - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:4

53e minuut.
Figoli is nu in balbezit. Figoli passt de bal zonder na te denken. Kontogiannidis is nu in balbezit. Kontogiannidis geeft een lange en hoge pass. Przecherka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Figoli probeert naar een medespeler te passen. Przecherka is nu in balbezit. Vrabie rent richting de bal. Przecherka onderschept slim de pass. Przecherka schiet op doel. Homoţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meirsschaut. Pieszek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kontogiannidis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pieszek is nu in balbezit. Pieszek haalt uit met een fantastische trap. Homoţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chorabik rent richting de bal. Ligęza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chorabik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Figoli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Meirsschaut is nu in balbezit. Pieszek onderschept slim de pass. Przecherka rent richting de bal. Przecherka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:5

82e minuut.
Przecherka probeert naar een medespeler te passen. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Figoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Figoli haalt uit met een fantastische trap. Pieszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bódis geeft een hoge lob. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligęza maakt een afschuwelijke overtreding. Chorabik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Figoli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cornetu IF 70%, FC ARGES PITEȘTI 2020 30%.
cornetu IF - FC ARGES PITEȘTI 2020 0:5