Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni F.C.M. Trivale
Luk1 Tactiek tactica
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 31.5
formidable Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Deiß passt de bal zonder na te denken. Dasilva rent richting de bal. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter onderschept slim de pass. Pinter draait met de bal, schiet en ... Bontaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 1:0

2e minuut.
Sucă rent richting de bal. Sucă probeert naar een medespeler te passen. Pinter rent richting de bal. Pinter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bugelli de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Grigoraş heeft problemen om de bal te vangen. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 1:1

15e minuut.
Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu passt de bal in één keer door. Bucelea speelt de bal door. Marăndici rent richting de bal. Marăndici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pop speelt de bal door. Deiß met een sublieme pass. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Costescu de bal onder controle te krijgen. Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu passt de bal zonder na te denken. Pinter rent richting de bal. Pinter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Albu met een sublieme pass. Pinter is nu in balbezit. Aicheler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aicheler krijgt een gele kaart. Pinter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albu met een snel genomen vrije trap. Bontaş probeert naar een medespeler te passen. Grigoraş geeft een lange en hoge pass. Tache maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 2:1

40e minuut.
Albu met een sublieme pass. Neagu probeert naar een medespeler te passen. Sucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache draait met de bal, schiet en ... Bontaş bokst de bal weg. Pinter is nu in balbezit. Pinter schiet op doel. Bontaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 3:1

42e minuut.
Chiva rent richting de bal. Chiva geeft de bal voor. Albu kopt de bal weg. Pinter is nu in balbezit. Pinter schiet op doel. Bontaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 51%, F.C.M. Trivale 49%.
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 3:1

58e minuut.
Albu passt de bal zonder na te denken. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu speelt de bal door. Tache rent richting de bal. Tache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 4:1

59e minuut.
Albu passt de bal met de wreef. Pinter rent richting de bal. Aicheler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aicheler krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pinter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tache legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bontaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 5:1

62e minuut.
Albu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Albu passt de bal in één keer door. Pinter is nu in balbezit. Pinter draait met de bal, schiet en ... Dasilva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sucă passt de bal met de wreef. Neagu is nu in balbezit. Neagu passt de bal met de wreef. Pinter rent richting de bal. Pinter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 6:1

74e minuut.
Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter passt de bal in één keer door. Neagu probeert naar een medespeler te passen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache draait met de bal, schiet en ... Bontaş bokst de bal weg.

75e minuut.
Pinter verovert de bal door een tackle van achteren. Pinter geeft een lange en hoge pass. Daar is Huma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache is nu in balbezit. Tache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 7:1

76e minuut.
Marăndici speelt de bal door. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal met de wreef. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Pop de bal. Costescu is nu in balbezit. Costescu met een sublieme pass. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinter is nu in balbezit. Pinter haalt uit met een fantastische trap. Bontaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 8:1

82e minuut.
Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş passt de bal met de wreef. Chiva speelt de bal door. Tache is nu in balbezit. Tache draait met de bal, schiet en ... Bontaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinter is nu in balbezit. Pinter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 45%, F.C.M. Trivale 55%.
FC Liverpool Falticeni - F.C.M. Trivale 9:1