Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: recolta Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16662
recolta SR Brasov
fulger Tactiek decaru
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
60.3 gemiddelde waardering 58.1
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu met een sublieme pass. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu geeft een hoge lob. Bednarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Cişmaşu passt de bal met de wreef. Barra met een sublieme pass. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka geeft een hoge lob. Bednarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Paschek met een snelle inworp. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra geeft de bal voor. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - SR Brasov 0:1

9e minuut.
Vaťouch is nu in balbezit. Vaťouch passt de bal in één keer door. Judinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
recolta - SR Brasov 1:1

24e minuut.
Gąbka controleert de bal met de borst. Gąbka passt de bal in één keer door. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu geeft een hoge lob. Bednarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Wrase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - SR Brasov 1:2

27e minuut.
Cişmaşu heeft problemen om de bal te vangen. Cişmaşu passt de bal met de wreef. Barra speelt de bal door. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cişmaşu kopt de bal weg. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gąbka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bednarczyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Judinskas passt de bal in één keer door. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yukarı is nu in balbezit. Smolarski onderschept slim de pass. Smolarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 50%, SR Brasov 50%.
recolta - SR Brasov 1:2

53e minuut.
Andreiescu geeft de bal voor. Wrocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiktorski de bal. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski haalt uit met een fantastische trap. Tangstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Rosada speelt de bal door. Yukarı bereikt de bal nog maar net als eerste. Judinskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Judinskas krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Smolarski rent richting de bal. Rosada rent richting de bal. Rosada passt de bal met de wreef. Judinskas is nu in balbezit. Judinskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
recolta - SR Brasov 2:2

65e minuut.
Curtean onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paschek met een snelle inworp. Barra geeft de bal voor. Daar is Wrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşeilă passt de bal met de wreef. Judinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Judinskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki speelt de bal door. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. Tangstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - SR Brasov 3:2

76e minuut.
Wiktorski probeert naar een medespeler te passen. Paschek is nu in balbezit. Paschek speelt de bal door. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk schiet op doel. Wrase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk schiet op doel. Wrase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
recolta - SR Brasov 3:3

82e minuut.
Vaťouch speelt de bal door. Klungelig pakt Guşeilă de bal. Guşeilă passt de bal zonder na te denken. Judinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Judinskas haalt uit met een fantastische trap. Tangstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maghiaru heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vaťouch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Judinskas maakt een snoekduik en kopt de bal. Tangstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - SR Brasov 4:3

87e minuut.
Rosada probeert naar een medespeler te passen. Vaťouch is nu in balbezit. Vaťouch passt de bal met de wreef. Judinskas rent richting de bal. Judinskas draait met de bal, schiet en ... Tangstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 39%, SR Brasov 61%.
recolta - SR Brasov 4:3