Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: NAȚIONAL ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12374
FC ARGES PITEȘTI 2020 FC Liverpool Falticeni
xxx Tactiek Luk1
51% Balbezit 49%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 43.1
formidable Schieten solid
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Aplea rent richting de bal. Aplea probeert naar een medespeler te passen. Przecherka rent richting de bal. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 1:0

5e minuut.
Albu passt de bal in één keer door. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu geeft een hoge lob. Tache rent richting de bal. Tache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Bódis onderschept slim de pass. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek speelt de bal door. Przecherka is nu in balbezit. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Aplea neemt de hoekschop. Grigoraş met een sublieme pass. Neculau probeert de bal aan de voet te houden. Chorabik rent richting de bal. Chorabik haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Chorabik probeert de bal aan de voet te houden. Albu is nu in balbezit. Albu geeft de bal voor. Przecherka rent richting de bal. Przecherka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bódis met een sublieme pass. Pieszek is nu in balbezit. Pieszek passt de bal in één keer door. Chorabik rent richting de bal. Chorabik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Figoli is nu in balbezit. Figoli met een sublieme pass. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Przecherka is nu in balbezit. Przecherka passt de bal met de wreef. Pieszek heeft problemen om de bal te vangen. Pieszek draait met de bal, schiet en ... Mazurowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Przecherka onderschept slim de pass. Przecherka met een sublieme pass. Klungelig pakt Chorabik de bal. Chorabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 2:0

26e minuut.
Figoli is nu in balbezit. Figoli passt de bal met de wreef. Przecherka is nu in balbezit. Bódis is nu in balbezit. Bódis schiet op doel. Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Figoli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Przecherka de bal. Przecherka speelt de bal door. Pieszek is nu in balbezit. Pieszek schiet op doel. Mazurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chorabik is nu in balbezit. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chorabik rent richting de bal. Chorabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 3:0

34e minuut.
Neagu probeert naar een medespeler te passen. Chiva is nu in balbezit. Bódis rent richting de bal. Bódis geeft de bal voor. Chorabik springt en kopt de bal. Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Przecherka rent richting de bal. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik verovert de bal door een tackle van achteren. Chorabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 4:0

37e minuut.
Chorabik rent richting de bal. Chorabik passt de bal zonder na te denken. Pieszek rent richting de bal. Pieszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 5:0

43e minuut.
Figoli kopt de bal weg. Chorabik heeft problemen om de bal te vangen. Chorabik passt de bal in één keer door. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aplea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Przecherka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 23%, FC Liverpool Falticeni 77%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 6:0

46e minuut.
Figoli geeft een hoge lob. Przecherka is nu in balbezit. Przecherka passt de bal zonder na te denken. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik draait met de bal, schiet en ... Mazurowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Gibbs onderschept slim de pass. Gibbs probeert naar een medespeler te passen. Chorabik rent richting de bal. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka draait met de bal, schiet en ... Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Chiva geeft de bal voor. Kontogiannidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Neculau de bal. Chorabik rent richting de bal. Chorabik haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Xizhe rent richting de bal. Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache onderschept slim de pass. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Aplea passt de bal zonder na te denken. Costescu probeert de bal aan de voet te houden. Bódis met een sublieme pass. Pieszek rent richting de bal. Pieszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Przecherka rent richting de bal. Pieszek rent richting de bal. Pieszek passt de bal met de wreef. Przecherka rent richting de bal. Przecherka schiet op doel. Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kontogiannidis onderschept slim de pass. Pinter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kontogiannidis. Kontogiannidis krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pâslariu onderschept slim de pass. Aplea onderschept slim de pass. Pieszek rent richting de bal. Przecherka rent richting de bal. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Pieszek de bal. Pieszek haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figoli rent richting de bal. Figoli geeft een hoge lob. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Figoli is nu in balbezit. Figoli geeft de bal voor. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik schiet op doel. Mazurowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 7:0

80e minuut.
Pieszek passt de bal zonder na te denken. Grigoraş is nu in balbezit. Przecherka onderschept slim de pass. Przecherka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pâslariu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 8:0

81e minuut.
Kontogiannidis rent richting de bal. Kontogiannidis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Przecherka de bal onder controle te krijgen. Chorabik rent richting de bal. Chorabik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazurowski bokst de bal weg.

83e minuut.
Neagu kopt de bal weg. Gibbs geeft een hoge lob. Pâslariu is nu in balbezit. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Costescu is nu in balbezit. Chorabik verovert de bal door een tackle van achteren. Chorabik passt de bal in één keer door. Przecherka rent richting de bal. Przecherka schiet op doel. Mazurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis speelt de bal door. Pieszek rent richting de bal. Pieszek draait met de bal, schiet en ... Mazurowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 28%, FC Liverpool Falticeni 72%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - FC Liverpool Falticeni 9:0