Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tineretul Arad Tamuz
Juniori upgraded Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Ivan rent richting de bal. Perozzi rent richting de bal. Perozzi geeft de bal voor. Daar is Balajti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 1:0

4e minuut.
Carabaş rent richting de bal. Skrobot onderschept slim de pass. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobot schiet op doel. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak rent richting de bal. Balajti rent richting de bal. Sak is nu in balbezit. Sak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 2:0

11e minuut.
Bica passt de bal met de wreef. Ionică rent richting de bal. Skrobot onderschept slim de pass. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti haalt uit met een fantastische trap. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 3:0

14e minuut.
Sak is nu in balbezit. Alexe rent richting de bal. Balajti verovert de bal door een tackle van achteren. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 4:0

16e minuut.
Alexe is nu in balbezit. Balajti onderschept slim de pass. Balajti passt de bal in één keer door. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Carabaş controleert de bal met de borst. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti met een sublieme pass. Skrobot is nu in balbezit. Skrobot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sak speelt de bal door. Carabaş rent richting de bal. Balajti verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot schiet op doel. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 5:0

38e minuut.
Perozzi probeert de bal aan de voet te houden. Perozzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carabaş de bal. Skrobot rent richting de bal. Skrobot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti schiet op doel. Ardelean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 6:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sak met een snelle inworp. Bica probeert naar een medespeler te passen. Skrobot rent richting de bal. Skrobot schiet op doel. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 28%, Tamuz 72%.
Tineretul Arad - Tamuz 7:0

47e minuut.
Sołdecki geeft de bal voor. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak speelt de bal door. Balajti is nu in balbezit. Balajti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 8:0

50e minuut.
Sak rent richting de bal. Sak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carabaş de bal. Skrobot rent richting de bal. Skrobot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Trică geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balajti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ardelean met een harde bal richting middenveld. Daar is Sak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak haalt uit met een fantastische trap. Ardelean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 9:0

60e minuut.
Skrobot is nu in balbezit. Skrobot met een sublieme pass. Balajti heeft problemen om de bal te vangen. Balajti haalt uit met een fantastische trap. Ardelean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 10:0

60e minuut.
Pantilimon met een sublieme pass. Klungelig pakt Ivan de bal. Balajti verovert de bal door een tackle van achteren. Balajti schiet op doel. Trică probeert de bal aan de voet te houden. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bica is nu in balbezit. Alexe begaat een overtreding. Bica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bica neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Balajti is nu in balbezit. Balajti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skrobot de bal. Skrobot schiet op doel. Ardelean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skrobot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bica rent richting de bal. Daar is Sak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 11:0

69e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozzi rent richting de bal. Perozzi probeert naar een medespeler te passen. Balajti is nu in balbezit. Balajti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 12:0

80e minuut.
Neagoe probeert naar een medespeler te passen. Perozzi rent richting de bal. Perozzi passt de bal in één keer door. Sak rent richting de bal. Sak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ardelean met een harde bal richting middenveld. Daar is Beclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak rent richting de bal. Sak draait met de bal, schiet en ... Ardelean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Tamuz 13:0

88e minuut.
Drost onderschept slim de pass. Drost passt de bal in één keer door. Trică is nu in balbezit. Balajti onderschept slim de pass. Balajti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Perozzi met de inworp. Kılıçarslan probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantilimon. Pantilimon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 28%, Tamuz 72%.
Tineretul Arad - Tamuz 13:0