Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: e_clerrru Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13511
e_clerrru SKY-is-the-LIMIT
trei Tactiek 4-1-3-2
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 49.5
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Zafertepe passt de bal met de wreef. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Codrescu zijn tegenspeler op de grond. Codrescu krijgt een gele kaart. Oportunista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muscă komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Had kopt de bal weg. Langowski is nu in balbezit. Tahar begaat een overtreding. Tahar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zafertepe rent richting de bal. Barracosa rent richting de bal. Barracosa passt de bal in één keer door. Yuexi rent richting de bal. Yuexi schiet op doel. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mee is nu in balbezit. Mee geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dicu zal de hoekschop nemen. Hradecký springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Yuexi onderschept slim de pass. Jamka verovert de bal door een tackle van achteren. Mee rent richting de bal. Hradecký verovert de bal door een tackle van achteren. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Yuexi rent richting de bal. Jamka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yuexi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barracosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zafertepe springt en kopt de bal. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sułkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sas komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Albernas probeert naar een medespeler te passen. Yuexi rent richting de bal. Yuexi passt de bal in één keer door. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Dicu speelt de bal door. Daar is Sas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicu geeft een lange en hoge pass. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi schiet op doel. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fiorentini geeft een hoge lob. Inworp. Alibert met de inworp. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký schiet op doel. Gogola bokst de bal weg.

42e minuut.
Mee geeft een hoge lob. Inworp. Alibert met de inworp. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 40%, SKY-is-the-LIMIT 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
e_clerrru - SKY-is-the-LIMIT 0:0

50e minuut.
Piekarz geeft een lange en hoge pass. Hradecký heeft problemen om de bal te vangen. Barracosa met een sublieme pass. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mee rent richting de bal. Yuexi onderschept slim de pass. Yuexi met een sublieme pass. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký draait met de bal, schiet en ... Gogola bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Had verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abdel Fatah geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Langowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Hradecký met een sublieme pass. Zafertepe rent richting de bal. Dicu speelt de bal door. Yuexi rent richting de bal. Yuexi draait met de bal, schiet en ... Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Barracosa rent richting de bal. Barracosa passt de bal in één keer door. Muscă heeft problemen om de bal te vangen. Yuexi rent richting de bal. Yuexi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Yuexi rent richting de bal. Mee rent richting de bal. Yuexi verovert de bal door een tackle van achteren. Yuexi schiet op doel. Gogola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - SKY-is-the-LIMIT 1:0

65e minuut.
Jamka geeft een hoge lob. Nasser kopt de bal weg. Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Langowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Alibert is nu in balbezit. Alibert passt de bal in één keer door. Yuexi rent richting de bal. Yuexi draait met de bal, schiet en ... Gogola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - SKY-is-the-LIMIT 2:0

68e minuut.
Abdel Fatah geeft een hoge lob. Łaszczewski met een sublieme pass. Daar is Yuexi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sas geeft de bal voor. Abdel Fatah kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Dicu is nu in balbezit. Barracosa rent richting de bal. Barracosa passt de bal zonder na te denken. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dicu kopt de bal weg. Dicu is nu in balbezit. Dicu geeft een lange en hoge pass. Daar is Hradecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zafertepe passt de bal met de wreef. Hradecký is nu in balbezit. Yuexi is nu in balbezit. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - SKY-is-the-LIMIT 3:0

82e minuut.
Zafertepe rent richting de bal. Barracosa speelt de bal door. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Yuexi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuexi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi passt de bal met de wreef. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 34%, SKY-is-the-LIMIT 66%.
e_clerrru - SKY-is-the-LIMIT 3:0