Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Buzau# Hajime
451 Tactiek 2.2.1.4
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17.6 gemiddelde waardering 40.7
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Frusina kopt de bal weg. Canthelou heeft problemen om de bal te vangen. Canthelou draait met de bal, schiet en ... Coteanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Udreanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:1

6e minuut.
Cãrbunaru geeft de bal voor. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ geeft een lange en hoge pass. Frusina heeft problemen om de bal te vangen. Frusina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:2

13e minuut.
Ştefănuţ kopt de bal weg. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina speelt de bal door. Canthelou rent richting de bal. Canthelou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:3

14e minuut.
Canthelou rent richting de bal. Frăţilă is nu in balbezit. Canthelou verovert de bal door een tackle van achteren. Canthelou geeft een lange en hoge pass. Frusina maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Coteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coteanu met een sublieme pass. Ştefănuţ geeft een lange en hoge pass. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:4

19e minuut.
Răduleţ is nu in balbezit. Canthelou verovert de bal door een tackle van achteren. Canthelou draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frusina de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:5

21e minuut.
Coteanu trapt de bal weg. Bogdanowicz kopt de bal weg. Vadeş rent richting de bal. Vadeş geeft de bal voor. Frusina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:6

22e minuut.
Tascău speelt de bal door. Lucian probeert naar een medespeler te passen. Frăţilă rent richting de bal. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel. De bal raakt de paal. Coteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Lucian de bal. Canthelou rent richting de bal. Canthelou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:7

24e minuut.
Frusina rent richting de bal. Frusina met een sublieme pass. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou haalt uit met een fantastische trap. Coteanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina onderschept slim de pass. Frusina geeft een lange en hoge pass. Coteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Răduleţ trapt de bal weg van het doel. Vadeş kopt de bal weg. Lucian probeert de bal met de borst te controleren. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ geeft een hoge lob. Coteanu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ştefănuţ neemt de hoekschop. Canthelou krijgt zijn hoofd ertegen. Coteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş geeft de bal voor. Frusina controleert de bal met de borst. Frusina schiet op doel. Udreanu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Grigor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canthelou is nu in balbezit. Canthelou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:8

37e minuut.
Tascău speelt de bal door. Klungelig pakt Lucian de bal. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina schiet op doel. Coteanu bokst de bal weg. Frusina rent richting de bal. Udreanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Udreanu krijgt een gele kaart. Frusina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frusina neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Daar is Canthelou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigor is nu in balbezit. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina draait met de bal, schiet en ... Coteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is Bogdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanowicz geeft de bal voor. Frusina rent richting de bal. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Frusina is nu in balbezit. Frusina geeft de bal voor. Grigor is nu in balbezit. Canthelou verovert de bal door een tackle van achteren. Canthelou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:9

43e minuut.
Frusina geeft de bal voor. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou draait met de bal, schiet en ... Grigor probeert de bal aan de voet te houden. Coteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:10

44e minuut.
Enculescu probeert de bal aan de voet te houden. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ geeft een lange en hoge pass. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Coteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Udreanu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:11

45e minuut.
Ştefănuţ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Miclea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Buzau# 78%, Hajime 22%.
Steaua Buzau# - Hajime 0:11

46e minuut.
Lucian is nu in balbezit. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou geeft een hoge lob. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina schiet op doel. Coteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Dorobanţu is nu in balbezit. Banu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogdanowicz. Banu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Banu kan niet meer verder spelen.

54e minuut.
Vadeş probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz geeft de bal voor. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bogdanowicz geeft de bal voor. Daar is Grigor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canthelou is nu in balbezit. Canthelou draait met de bal, schiet en ... Coteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Coteanu trapt de bal weg. Klungelig pakt Vadeş de bal. Vadeş geeft de bal voor. Canthelou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:12

58e minuut.
Răduleţ rent richting de bal. Bogdanowicz onderschept slim de pass. Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Vadeş probeert de bal met de borst te controleren. Vadeş geeft de bal voor. Frusina heeft problemen om de bal te vangen. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou haalt uit met een fantastische trap. Coteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina schiet op doel. Coteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:13

65e minuut.
Klungelig pakt Frusina de bal. Canthelou is nu in balbezit. Canthelou passt de bal zonder na te denken. Frusina is nu in balbezit. Frusina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:14

67e minuut.
Canthelou rent richting de bal. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou rent richting de bal. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou rent richting de bal. Canthelou passt de bal met de wreef. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ... Coteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:15

70e minuut.
Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă is nu in balbezit. Vadeş onderschept slim de pass. Vadeş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vadeş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Udreanu de bal. Frusina is nu in balbezit. Frusina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:16

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miclea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bogdanowicz geeft de bal voor. Frusina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Chiricheş rent richting de bal. Vadeş verovert de bal door een tackle van achteren. Vadeş geeft een hoge lob. Canthelou krijgt zijn hoofd ertegen. Coteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:17

86e minuut.
Miclea is nu in balbezit. Miclea geeft een lange en hoge pass. Daar is Frusina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Buzau# - Hajime 0:18

89e minuut.
Grigor geeft een hoge lob. Frăţilă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miclea. Miclea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Buzau# 77%, Hajime 23%.
Steaua Buzau# - Hajime 0:18