Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Moira Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16435
Moira UCV48
moira Tactiek 442 V2
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.2 gemiddelde waardering 57.6
formidable Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


8e minuut.
Vega rent richting de bal. Tender met een sublieme pass. Canelle rent richting de bal. Canelle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Tender is nu in balbezit. Trzeciak geeft een hoge lob. Polcini is nu in balbezit. Polcini haalt uit met een fantastische trap. Öykün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - UCV48 0:1

13e minuut.
Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender onderschept slim de pass. Tender met een sublieme pass. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moira - UCV48 1:1

15e minuut.
Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall met een sublieme pass. Klungelig pakt Polcini de bal. Polcini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - UCV48 1:2

21e minuut.
Coxinhas kopt de bal weg. Klungelig pakt Mano de bal. Mano probeert naar een medespeler te passen. Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle haalt uit met een fantastische trap. Luts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Brugaletta onderschept slim de pass. Brugaletta geeft een lange en hoge pass. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas draait met de bal, schiet en ... Öykün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - UCV48 1:3

37e minuut.
Öykün met een sublieme pass. Klungelig pakt Canelle de bal. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle onderschept slim de pass. Canelle haalt uit met een fantastische trap. Luts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Hall speelt de bal door. Polcini heeft problemen om de bal te vangen. Szotek verovert de bal door een tackle van achteren. Szotek geeft de bal voor. Ochroński kopt de bal weg. Luts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Canelle rent richting de bal. Syrkaševas begaat een overtreding. Canelle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tender wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vega speelt de bal door. Skorupski probeert de bal aan de voet te houden. Polcini rent richting de bal. Polcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - UCV48 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 51%, UCV48 49%.
Moira - UCV48 1:4

46e minuut.
Camboni komt het veld opgelopen. Yáñez komt het veld opgelopen. Sylwester komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Trzeciak passt de bal in één keer door. Brugaletta rent richting de bal. Brugaletta passt de bal zonder na te denken. Polcini rent richting de bal. Polcini haalt uit met een fantastische trap. Öykün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wolf kopt de bal weg. Sylwester is nu in balbezit. Sylwester geeft de bal voor. Polcini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Öykün probeert naar een medespeler te passen. Attanasi probeert de bal met de borst te controleren. Trzeciak onderschept slim de pass. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Yáñez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Brugaletta controleert de bal met de borst. Brugaletta passt de bal met de wreef. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez schiet op doel. Öykün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - UCV48 1:5

56e minuut.
Kołodyński is nu in balbezit. Canelle onderschept slim de pass. Canelle probeert naar een medespeler te passen. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Luts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Hall met de inworp. Trzeciak rent richting de bal. Attanasi begaat een overtreding. Attanasi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak geeft de bal voor. Polcini maakt een snoekduik en kopt de bal. Öykün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - UCV48 1:6

66e minuut.
Hall geeft een lange en hoge pass. Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez schiet op doel. Öykün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - UCV48 1:7

69e minuut.
Polcini passt de bal zonder na te denken. Brugaletta met een sublieme pass. Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester geeft een lange en hoge pass. Skorupski controleert de bal met de borst. Öykün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Daar is Brugaletta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brugaletta passt de bal in één keer door. Sylwester met een sublieme pass. Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - UCV48 1:8

74e minuut.
Canelle rent richting de bal. Canelle passt de bal zonder na te denken. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ... Öykün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szotek met een sublieme pass. Brugaletta met een sublieme pass. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez schiet op doel. Öykün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Trzeciak geeft de bal voor. Polcini kopt de bal weg. Szotek is nu in balbezit. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal zonder na te denken. Sylwester rent richting de bal. Sylwester geeft de bal voor. Yáñez springt en kopt de bal. Öykün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Hall rent richting de bal. Hall geeft de bal voor. Polcini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 68%, UCV48 32%.
Moira - UCV48 1:8