Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astria-Extensive FC Masterhand
hibrid Tactiek master find02
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 60.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Vlada kopt de bal weg. Klungelig pakt Miala de bal. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap. Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Vornicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vornicu geeft een hoge lob. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi geeft een hoge lob. Qafarzadə krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Armeanca heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - FC Masterhand 1:0

9e minuut.
Minea rent richting de bal. Minea passt de bal in één keer door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astria-Extensive - FC Masterhand 1:1

11e minuut.
Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan rent richting de bal. Mrkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrvu onderschept slim de pass. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Iakovlev geeft de bal voor. Silion is nu in balbezit. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - FC Masterhand 1:2

26e minuut.
Mrkušić kopt de bal weg. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Minea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minea krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - FC Masterhand 1:3

31e minuut.
Muntean onderschept slim de pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Minea onderschept slim de pass. Minea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Silion passt de bal in één keer door. Ochetan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vornicu. Ochetan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ochetan kan niet meer verder spelen. Lascu komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Chí Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Priceputu rent richting de bal. Priceputu speelt de bal door. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mrkušić geeft een lange en hoge pass. Miala heeft problemen om de bal te vangen. Miala onderschept slim de pass. Klungelig pakt Plăvoi de bal. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 49%, FC Masterhand 51%.
Astria-Extensive - FC Masterhand 1:3

49e minuut.
Iakovlev probeert de bal met de borst te controleren. Józsa onderschept slim de pass. Józsa speelt de bal door. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi schiet op doel. Calangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Armeanca de bal onder controle te krijgen. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - FC Masterhand 2:3

54e minuut.
Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Minea verovert de bal door een tackle van achteren. Minea passt de bal met de wreef. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hagi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Vlada rent richting de bal. Vlada passt de bal in één keer door. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi onderschept slim de pass. Plăvoi schiet op doel. Calangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plăvoi kan de bal niet met de borst controleren. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap. Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astria-Extensive - FC Masterhand 3:3

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velcea komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lascu is nu in balbezit. Rusu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu geeft een hoge lob. Silion rent richting de bal. Silion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hagi met de inworp. Minea probeert naar een medespeler te passen. Silion rent richting de bal. Silion schiet op doel. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - FC Masterhand 3:4

84e minuut.
Minea heeft problemen om de bal te vangen. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru passt de bal in één keer door. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru passt de bal zonder na te denken. Silion is nu in balbezit. Silion haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - FC Masterhand 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 62%, FC Masterhand 38%.
Astria-Extensive - FC Masterhand 3:5