Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MIHAESTI Allright
forma Tactiek Portocala™
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 54.2
outstanding Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Rađenović maakt een afschuwelijke overtreding. Palichleb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sokk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yolçuyev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rađenović geeft een hoge lob. Mattos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topan. Topan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Nedeljkov trapt de bal weg van het doel. Foksinski geeft een lange en hoge pass. Pamukov rent richting de bal. Pamukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - Allright 0:1

19e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos passt de bal zonder na te denken. Labus verovert de bal door een tackle van achteren. Pamukov heeft problemen om de bal te vangen. Pamukov schiet op doel. Paraschiv bokst de bal weg.

24e minuut.
Łazarz met een sublieme pass. Rosseto probeert de bal aan de voet te houden. Mattos met een sublieme pass. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Palichleb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rađenović rent richting de bal. Sokk begaat een overtreding. Sokk krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Holban geeft een hoge lob. Łazarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz met een sublieme pass. Daar is Kalič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb passt de bal zonder na te denken. Lukáts bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Paulada bokst de bal weg.

40e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan rent richting de bal. Mattos verovert de bal door een tackle van achteren. Mattos geeft een lange en hoge pass. Kalič maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - Allright 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 65%, Allright 35%.
FC MIHAESTI - Allright 0:2

55e minuut.
Sokk probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski speelt de bal door. Sokk rent richting de bal. Sokk geeft een lange en hoge pass. Dolgetta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel. Paulada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev schiet op doel. Paulada bokst de bal weg.

71e minuut.
Paulada trapt de bal weg van het doel. Łazarz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nedeljkov de bal. Kalič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalič schiet op doel. Paraschiv bokst de bal weg.

73e minuut.
Holban onderschept slim de pass. Holban geeft een hoge lob. Topan kopt de bal weg. Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Yolçuyev de bal. Yolçuyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - Allright 1:2

79e minuut.
Sokk is nu in balbezit. Sokk passt de bal met de wreef. Rađenović rent richting de bal. Palichleb onderschept slim de pass. Palichleb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mattos onderschept slim de pass. Mattos met een sublieme pass. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov draait met de bal, schiet en ... Paraschiv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - Allright 1:3

83e minuut.
Inworp. Sokk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szulakowski met een sublieme pass. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Łazarz verovert de bal door een tackle van achteren. Łazarz passt de bal met de wreef. Kalič bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 46%, Allright 54%.
FC MIHAESTI - Allright 1:3