Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Korlat FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 55999
Korlat FC Wild Hogs
jjjjjjj Tactiek Tiahuanaco
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
69.2 gemiddelde waardering 70.6
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Szilasi is nu in balbezit. Szilasi passt de bal met de wreef. Pernambucano is nu in balbezit. Pernambucano geeft een lange en hoge pass. Rá Tatá maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Raican geeft de bal voor. Kerkai is nu in balbezit. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró haalt uit met een fantastische trap. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korlat FC - Wild Hogs 1:0

13e minuut.
Vorkapić passt de bal zonder na te denken. Pernambucano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambucano geeft een hoge lob. Rá Tatá is nu in balbezit. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap. Urbaniczky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Urbaniczky niet meer kan verder spelen. Popol komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Jamelli rent richting de bal. Jamelli met een sublieme pass. Kerkai rent richting de bal. Kerkai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korlat FC - Wild Hogs 2:0

20e minuut.
Bujáki probeert de bal met de borst te controleren. Szilasi rent richting de bal. Szilasi passt de bal met de wreef. e Sua Moto is nu in balbezit. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rá Tatá heeft problemen om de bal te vangen. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korlat FC - Wild Hogs 2:1

24e minuut.
Jančaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančaras passt de bal met de wreef. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korlat FC - Wild Hogs 3:1

25e minuut.
Pernambucano is nu in balbezit. Pernambucano passt de bal met de wreef. Szilasi speelt de bal door. Rá Tatá is nu in balbezit. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popol met een sublieme pass. Lutz kopt de bal weg. Pernambucano probeert naar een medespeler te passen. Vorkapić geeft de bal voor. Rá Tatá krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korlat FC 54%, Wild Hogs 46%.
Korlat FC - Wild Hogs 3:1

54e minuut.
Rá Tatá is nu in balbezit. Rá Tatá passt de bal met de wreef. Pernambucano met een sublieme pass. Klungelig pakt Vorkapić de bal. Vorkapić haalt uit met een fantastische trap. Popol bokst de bal weg.

60e minuut.
Kerkai verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jamelli zal de hoekschop nemen. Jančaras maakt een snoekduik en kopt de bal. Kerkai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jančaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančaras probeert naar een medespeler te passen. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró haalt uit met een fantastische trap. Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korlat FC - Wild Hogs 4:1

67e minuut.
Klungelig pakt Bonneau de bal. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilasi is nu in balbezit. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Popol trapt de bal weg van het doel. Lutz is nu in balbezit. Lutz passt de bal met de wreef. Rá Tatá is nu in balbezit. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Popol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kvartuč met de inworp. Jamelli rent richting de bal. Jamelli geeft een hoge lob. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bujáki geeft een lange en hoge pass. Vorkapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorkapić geeft een lange en hoge pass. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vorkapić verovert de bal door een tackle van achteren. Vorkapić passt de bal zonder na te denken. Szilasi is nu in balbezit. e Sua Moto rent richting de bal. e Sua Moto draait met de bal, schiet en ... Popol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korlat FC 52%, Wild Hogs 48%.
Korlat FC - Wild Hogs 4:1