Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalocsai FC Milan AC 07
3ATT+WING_new Tactiek ???
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
74.5 gemiddelde waardering 72.1
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Turtelboom geeft een hoge lob. Nyilasi kopt de bal weg. Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Couriol draait met de bal, schiet en ... Deza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Petőfi met een sublieme pass. Klungelig pakt Moškovas de bal. Lenart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moškovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kocabıyık neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Regőczi bokst de bal weg. Dávid rent richting de bal. Dávid draait met de bal, schiet en ... Regőczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Agüero met een snelle inworp. Hercegfalvi is nu in balbezit. Hercegfalvi passt de bal zonder na te denken. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas draait met de bal, schiet en ... Regőczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dziarczyński kopt de bal weg. Agüero controleert de bal met de borst. Agüero geeft de bal voor. Dávid krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Regőczi met een sublieme pass. Kocabıyık is nu in balbezit. Couriol begaat een overtreding. Couriol krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero speelt de bal door. Balázsy rent richting de bal. Petőfi onderschept slim de pass. Petőfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nyilasi rent richting de bal. Kwilecki geeft een hoge lob. Guerini kan de bal niet met de borst controleren. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kwilecki onderschept slim de pass. Nyilasi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Couriol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couriol schiet op doel. Deza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Milan AC 07 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 39%, Milan AC 07 61%.
Kalocsai FC - Milan AC 07 0:1

56e minuut.
Bruins probeert de bal met de borst te controleren. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi passt de bal in één keer door. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas haalt uit met een fantastische trap. Regőczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kwilecki met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Petőfi de bal. Petőfi draait met de bal, schiet en ... Regőczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Petőfi kopt de bal weg. Guerini probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Nyilasi rent richting de bal. Nyilasi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Couriol probeert naar een medespeler te passen. Perret rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ellis. Perret is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perret wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dávid rent richting de bal. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balázsy. Petőfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Petőfi wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 39%, Milan AC 07 61%.
Kalocsai FC - Milan AC 07 0:1