Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patying FC BlueFish
zúzóz Tactiek nb1.02-22
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 30.3
formidable Schieten weak
excellent Passen good
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Pandurević speelt de bal door. Olajkár rent richting de bal. Olajkár geeft een hoge lob. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Klungelig pakt Sáfrány de bal. Haburay met een sublieme pass. Dloubalík met een sublieme pass. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. de Camargo probeert de bal met de borst te controleren. de Camargo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 1:0

8e minuut.
Haburay passt de bal zonder na te denken. de Camargo heeft problemen om de bal te vangen. Haburay is nu in balbezit. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 2:0

15e minuut.
Sáfrány is nu in balbezit. Haburay verovert de bal door een tackle van achteren. Haburay met een sublieme pass. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Noha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 3:0

18e minuut.
Dloubalík geeft een lange en hoge pass. de Camargo kopt de bal weg. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 4:0

24e minuut.
Bydłoń rent richting de bal. Jánosy rent richting de bal. Jánosy passt de bal in één keer door. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo schiet op doel. Noha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Haburay onderschept slim de pass. Haburay geeft een hoge lob. Galijašević kan de bal niet met de borst controleren. Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Noha probeert naar een medespeler te passen. Berényi kopt de bal weg. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 5:0

35e minuut.
Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. Haburay passt de bal zonder na te denken. Berényi is nu in balbezit. Berényi schiet op doel. Noha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 6:0

41e minuut.
Pihlaja-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlaja-aho geeft een lange en hoge pass. Pandurević kopt de bal weg. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 7:0

43e minuut.
Galijašević geeft een lange en hoge pass. Sáfrány probeert de bal aan de voet te houden. Jánosy speelt de bal door. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kolozsvári rent richting de bal. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi geeft een lange en hoge pass. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo draait met de bal, schiet en ... Noha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 25%, BlueFish 75%.
Patying FC - BlueFish 7:0

47e minuut.
Haburay passt de bal in één keer door. Dloubalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Dloubalík passt de bal in één keer door. de Camargo rent richting de bal. de Camargo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Udvarácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guttmann is nu in balbezit. de Camargo rent richting de bal. de Camargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 8:0

51e minuut.
Dloubalík is nu in balbezit. Dloubalík passt de bal met de wreef. Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy geeft een hoge lob. de Camargo kopt de bal weg. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Berényi passt de bal in één keer door. Haburay is nu in balbezit. Galijašević is nu in balbezit. Haburay verovert de bal door een tackle van achteren. Haburay schiet op doel. Noha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 9:0

62e minuut.
Pandurević kopt de bal weg. Berényi met een sublieme pass. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dloubalík rent richting de bal. Dloubalík geeft een lange en hoge pass. Daar is Pandurević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Noha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 10:0

65e minuut.
Dloubalík is nu in balbezit. Dloubalík passt de bal zonder na te denken. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Noha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Haburay rent richting de bal. Pandurević rent richting de bal. Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. Haburay haalt uit met een fantastische trap. Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Berényi speelt de bal door. Haburay rent richting de bal. Met opzet legt Galijašević zijn tegenspeler op de grond. Galijašević krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Dloubalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Dloubalík speelt de bal door. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 11:0

77e minuut.
Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo is nu in balbezit. Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo schiet op doel. Noha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 12:0

86e minuut.
Jánosy passt de bal in één keer door. Dloubalík is nu in balbezit. Dloubalík passt de bal in één keer door. Daar is de Camargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Camargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - BlueFish 13:0

87e minuut.
Kolozsvári rent richting de bal. Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. Haburay is nu in balbezit. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 16%, BlueFish 84%.
Patying FC - BlueFish 13:0