Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15757
F.C Dusan P.F.Z.
tám3 Tactiek 4-4-2-def
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 60.6
good Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Švéda kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Román met de inworp. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Czibor geeft een hoge lob. Bulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bors onderschept slim de pass. Bors geeft een lange en hoge pass. Hóman heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Zele geeft een lange en hoge pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski passt de bal met de wreef. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel. Andreánszky bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gárdián bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Malić met de inworp. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zele probeert naar een medespeler te passen. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román met een sublieme pass. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - P.F.Z. 0:1

42e minuut.
Plotár speelt de bal door. Stumpf is nu in balbezit. Bors tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stumpf raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ştefănescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sugár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu begaat een overtreding. Choszczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Zele met een snel genomen vrije trap. Plotár heeft problemen om de bal te vangen. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ... Andreánszky bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 66%, P.F.Z. 34%.
F.C Dusan - P.F.Z. 0:1

51e minuut.
Román met de inworp. Zele bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Widacha zijn tegenspeler op de grond. Widacha krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Zele raakt geblesseerd tijdens het duel. Gonda met een snel genomen vrije trap. Švéda verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - P.F.Z. 0:2

53e minuut.
Hóman probeert naar een medespeler te passen. Švéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Švéda geeft een lange en hoge pass. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. Sugár bokst de bal weg.

54e minuut.
Román rent richting de bal. Sebők is nu in balbezit. Román verovert de bal door een tackle van achteren. Román geeft de bal voor. Choszczewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Andreánszky trapt de bal weg van het doel. Román kopt de bal weg. Klungelig pakt Švéda de bal. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel. Andreánszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - P.F.Z. 0:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eszes komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Czibor speelt de bal door. Malić is nu in balbezit. Malić passt de bal met de wreef. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Balke komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Widacha onderschept slim de pass. Widacha passt de bal met de wreef. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó rent richting de bal. Maczó draait met de bal, schiet en ... Sugár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Zele rent richting de bal. Zele geeft een lange en hoge pass. Balke is nu in balbezit. Balke schiet op doel. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - P.F.Z. 0:4

85e minuut.
Eszes rent richting de bal. Eszes heeft problemen om de bal te vangen. Eszes passt de bal met de wreef. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ... Andreánszky bokst de bal weg.

87e minuut.
Gonda geeft een lange en hoge pass. Plotár heeft problemen om de bal te vangen. Laki is nu in balbezit. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke draait met de bal, schiet en ... Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 62%, P.F.Z. 38%.
F.C Dusan - P.F.Z. 0:4