Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albert FlóriT.C. raktor fc
FULL Tactiek Biztonsagos
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 58.3
excellent Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Daar is Lód, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csákó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákó passt de bal in één keer door. Végvári is nu in balbezit. Végvári haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Lassalle de bal onder controle te krijgen. Gorzawski rent richting de bal. Gorzawski probeert naar een medespeler te passen. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lassalle rent richting de bal. Lassalle passt de bal in één keer door. Végvári rent richting de bal. Végvári schiet op doel. Kilchenmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - raktor fc 0:1

22e minuut.
Moreira geeft een hoge lob. Alvero is nu in balbezit. Alvero passt de bal met de wreef. Zioło rent richting de bal. Zioło haalt uit met een fantastische trap. Lindautas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gorzawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alvero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hannich probeert naar een medespeler te passen. Zioło is nu in balbezit. Zioło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüfekçioğlu speelt de bal door. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár schiet op doel. Kilchenmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - raktor fc 0:2

28e minuut.
Zambak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alvero met de inworp. Zioło rent richting de bal. Zioło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár onderschept slim de pass. Csákó begaat een overtreding. Csákó krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pöschl komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Alvero rent richting de bal. Alvero passt de bal met de wreef. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło draait met de bal, schiet en ... Lindautas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - raktor fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 57%, raktor fc 43%.
Albert FlóriT.C. - raktor fc 1:2

46e minuut.
Sáfár is nu in balbezit. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu passt de bal in één keer door. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - raktor fc 1:3

58e minuut.
Daar is Ağaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağaoğlu speelt de bal door. Lisboa rent richting de bal. Lisboa geeft een hoge lob. Sáfár springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Ağaoğlu de bal. Ağaoğlu speelt de bal door. Zvara met een sublieme pass. Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Hannich passt de bal in één keer door. Csákó geeft de bal voor. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak onderschept slim de pass. Majak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hannich rent richting de bal. Ağaoğlu onderschept slim de pass. Ağaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár draait met de bal, schiet en ... Kilchenmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Majak controleert de bal met de borst. Guillemot rent richting de bal. Guillemot met een sublieme pass. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa geeft een lange en hoge pass. Kilchenmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tüfekçioğlu rent richting de bal. Pöschl verovert de bal door een tackle van achteren. Pöschl schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - raktor fc 1:4

67e minuut.
Berić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lisboa rent richting de bal. Lisboa passt de bal zonder na te denken. Berić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berić haalt uit met een fantastische trap. Noor probeert de bal aan de voet te houden. Kilchenmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Guillemot geeft de bal voor. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Berić onderschept slim de pass. Berić haalt uit met een fantastische trap. Kilchenmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - raktor fc 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 43%, raktor fc 57%.
Albert FlóriT.C. - raktor fc 1:5