Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: Platina SC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18529
Platina SC Kutyaütők társasága
4-2-3-1 Tactiek kutya
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Kuzia rent richting de bal. Şıxlı verovert de bal door een tackle van achteren. Darussalam met een sublieme pass. Moskov heeft problemen om de bal te vangen. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Knioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Daar is Darussalam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski met een sublieme pass. Lara verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dijkman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moskov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Kutyaütők társasága 1:0

22e minuut.
Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz speelt de bal door. Kuzia is nu in balbezit. Belluccio rent richting de bal. Belluccio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kalathis onderschept slim de pass. Kalathis geeft de bal voor. Moskov is nu in balbezit. Moskov schiet op doel. Knioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Kutyaütők társasága 2:0

28e minuut.
Kalathis probeert naar een medespeler te passen. Dijkman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijkman passt de bal in één keer door. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dijkman rent richting de bal. Dijkman passt de bal in één keer door. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Kutyaütők társasága 3:0

36e minuut.
Kalathis passt de bal zonder na te denken. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski geeft een hoge lob. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... Knioch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 46%, Kutyaütők társasága 54%.
Platina SC - Kutyaütők társasága 3:0

46e minuut.
Canhão komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Chaniewski is nu in balbezit. Siltaniemi onderschept slim de pass. Siltaniemi passt de bal zonder na te denken. Belluccio is nu in balbezit. Belluccio haalt uit met een fantastische trap. Malfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Chaniewski speelt de bal door. Siltaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siltaniemi passt de bal in één keer door. Wawrzyńczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyńczok geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Báez probeert naar een medespeler te passen. Kuzia is nu in balbezit. Kuzia haalt uit met een fantastische trap. Malfa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Kutyaütők társasága 3:1

80e minuut.
de la Cruz passt de bal zonder na te denken. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski passt de bal in één keer door. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz passt de bal zonder na te denken. Canhão rent richting de bal. Canhão geeft een lange en hoge pass. Moskov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kalathis probeert naar een medespeler te passen. Darussalam is nu in balbezit. Darussalam passt de bal in één keer door. Moskov rent richting de bal. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Knioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Kutyaütők társasága 4:1

89e minuut.
Chaniewski speelt de bal door. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wawrzyńczok zijn tegenspeler op de grond. Wawrzyńczok krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 41%, Kutyaütők társasága 59%.
Platina SC - Kutyaütők társasága 4:1