Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: FC Karcag Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23504
FC Karcag Lábatlani papírtigrisek
4-2-3-1-B Tactiek Nőinemiszerv
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 51.5
formidabel Schieten goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Rypkamito geeft de bal voor. Bosschart rent richting de bal. Bosschart passt de bal zonder na te denken. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Nadoveza de bal. Cervantes rent richting de bal. Cervantes geeft een lange en hoge pass. Tada is nu in balbezit. Tada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nyhuis speelt de bal door. Tada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piec. Tada raakt geblesseerd tijdens het duel. Cervantes komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Anatol de bal onder controle te krijgen. Tada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada schiet op doel. Bătrânu bokst de bal weg.

17e minuut.
Złotorowicz geeft een hoge lob. Daar is Nadoveza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anatol is nu in balbezit. Anatol draait met de bal, schiet en ... Bătrânu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Lábatlani papírtigrisek 1:0

19e minuut.
Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Rypkamito rent richting de bal. Nyhuis maakt een afschuwelijke overtreding. Nyhuis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Certinho met een snelle inworp. Bosschart bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes geeft de bal voor. Anatol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Lábatlani papírtigrisek 2:0

30e minuut.
Rossini heeft problemen om de bal te vangen. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes met een sublieme pass. Tada is nu in balbezit. Tada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel. Bătrânu bokst de bal weg.

34e minuut.
Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz geeft een hoge lob. Nyhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyhuis draait met de bal, schiet en ... Bătrânu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Lábatlani papírtigrisek 3:0

40e minuut.
Cervantes passt de bal met de wreef. Anatol rent richting de bal. Tada rent richting de bal. Tada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Lábatlani papírtigrisek 4:0

41e minuut.
Certinho speelt de bal door. Klungelig pakt Cervantes de bal. Rossini begaat een overtreding. Rossini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 30%, Lábatlani papírtigrisek 70%.
FC Karcag - Lábatlani papírtigrisek 4:0

47e minuut.
Cyrulik onderschept slim de pass. Certinho rent richting de bal. Bosschart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosschart krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Anatol verovert de bal door een tackle van achteren. Anatol passt de bal in één keer door. Tada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Lábatlani papírtigrisek 5:0

54e minuut.
Nyhuis met een sublieme pass. Tada heeft problemen om de bal te vangen. Piec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dragić speelt de bal door. Daar is Tada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragić. Dragić krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Łakomiec passt de bal in één keer door. Dupovac rent richting de bal. Dupovac passt de bal met de wreef. Rossini is nu in balbezit. Rossini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Mederski met een harde bal richting middenveld. Certinho kopt de bal weg. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz geeft de bal voor. Tada is nu in balbezit. Tada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tada verovert de bal door een tackle van achteren. Dragić controleert de bal met de borst. Tada is nu in balbezit. Anatol rent richting de bal. Anatol haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Klungelig pakt Rossini de bal. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Tada rent richting de bal. Tada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Anatol kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nadoveza de bal onder controle te krijgen. Certinho is nu in balbezit. Certinho geeft de bal voor. Anatol maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 34%, Lábatlani papírtigrisek 66%.
FC Karcag - Lábatlani papírtigrisek 5:0