Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manovariak FC Sportiva Roma
3232 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 60.1
formidable Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Malfeito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sima rent richting de bal. De Jonghe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Jonghe krijgt een gele kaart. Sima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malfeito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duarte springt en kopt de bal. Mohácsi bokst de bal weg. Trosiński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Sportiva Roma 0:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ütt met de inworp. Daar is Malfeito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malfeito geeft de bal voor. Trosiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Vadkerti de bal onder controle te krijgen. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vadkerti zijn tegenspeler op de grond. Vadkerti krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De Jonghe met een sublieme pass. Pomper is nu in balbezit. Notório probeert naar een medespeler te passen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vadkerti passt de bal in één keer door. Zhengchuang rent richting de bal. Notório met een sublieme pass. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński draait met de bal, schiet en ... Mohácsi bokst de bal weg.

33e minuut.
Muniozguren met de inworp. Zhengchuang is nu in balbezit. Notório bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Ćošković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych speelt de bal door. Notório bereikt de bal nog maar net als eerste. Notório geeft een lange en hoge pass. Trosiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Mohácsi bokst de bal weg.

44e minuut.
Pomper speelt de bal door. Malfeito met een sublieme pass. Gliznitskof is nu in balbezit. Duarte onderschept slim de pass. Duarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 58%, Sportiva Roma 42%.
Manovariak FC - Sportiva Roma 0:1

59e minuut.
Fuentes geeft een hoge lob. Tiimann probeert de bal met de borst te controleren. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Ćošković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manovariak FC - Sportiva Roma 1:1

73e minuut.
Cambro rent richting de bal. Ütt verovert de bal door een tackle van achteren. Ütt geeft een lange en hoge pass. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malfeito met een snelle inworp. De Jonghe is nu in balbezit. Sima verovert de bal door een tackle van achteren. Sima geeft de bal voor. Mohácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 45%, Sportiva Roma 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manovariak FC - Sportiva Roma 1:1