Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
✨ Red Dragons Cool Druids
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
32 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 16.8
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Zangara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciurli rent richting de bal. Loveland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciurli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciurli neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Walley is nu in balbezit. Mondragón verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ciurli de bal. Ciurli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciurli rent richting de bal. Ciurli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
✨ Red Dragons - Cool Druids 1:0

12e minuut.
Clayfield onderschept slim de pass. Clayfield geeft een lange en hoge pass. Bater kopt de bal weg. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Walley heeft problemen om de bal te vangen. Ciurli rent richting de bal. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón schiet op doel. Grey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
✨ Red Dragons - Cool Druids 2:0

18e minuut.
Kokosiński passt de bal zonder na te denken. Zangara is nu in balbezit. Zangara geeft een lange en hoge pass. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Loveland geeft de bal voor. Zairullin kopt de bal weg. Mondragón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciurli is nu in balbezit. Ciurli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kokosiński passt de bal in één keer door. Zangara rent richting de bal. Zangara passt de bal zonder na te denken. Mondragón rent richting de bal. Mondragón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Farrell de bal. Grey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zangara passt de bal met de wreef. Morgan rent richting de bal. Morgan speelt de bal door. Mumford rent richting de bal. Mumford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
✨ Red Dragons - Cool Druids 2:1

33e minuut.
Daar is Zangara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bater rent richting de bal. Bater passt de bal met de wreef. Mondragón rent richting de bal. Mondragón schiet op doel. Grey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mumford is nu in balbezit. Clayfield is nu in balbezit. Clayfield geeft een hoge lob. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón haalt uit met een fantastische trap. Grey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Kokosiński is nu in balbezit. Kokosiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Farrell de bal. Mondragón rent richting de bal. Mondragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
✨ Red Dragons - Cool Druids 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✨ Red Dragons 45%, Cool Druids 55%.
✨ Red Dragons - Cool Druids 3:1

50e minuut.
Zairullin is nu in balbezit. Zairullin passt de bal zonder na te denken. Ciurli is nu in balbezit. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
✨ Red Dragons - Cool Druids 4:1

52e minuut.
Inworp. Kokosiński met de inworp. Zangara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangara geeft de bal voor. Rowlands kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kokosiński passt de bal in één keer door. Daar is Harper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurli rent richting de bal. Ciurli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Harper de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zangara zal de hoekschop nemen. Mondragón springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Grey trapt de bal weg. Zairullin kopt de bal weg. Ciurli rent richting de bal. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Zairullin is nu in balbezit. Ciurli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowlands rent richting de bal. Zairullin rent richting de bal. Zairullin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zangara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangara geeft een lange en hoge pass. Walley heeft problemen om de bal te vangen. Mondragón rent richting de bal. Mondragón schiet op doel. Grey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
✨ Red Dragons - Cool Druids 5:1

68e minuut.
Loveland heeft problemen om de bal te vangen. Kokosiński rent richting de bal. Kokosiński passt de bal met de wreef. Ciurli is nu in balbezit. Ciurli schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Zairullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zairullin geeft de bal voor. Walley heeft problemen om de bal te vangen. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kokosiński passt de bal in één keer door. Mondragón rent richting de bal. Ciurli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurli schiet op doel. Walley probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Harper rent richting de bal. Zairullin onderschept slim de pass. Zairullin passt de bal in één keer door. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✨ Red Dragons 29%, Cool Druids 71%.
✨ Red Dragons - Cool Druids 5:1