Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Druids Noble Marauders
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrews met de inworp. Rowlands bereikt de bal nog maar net als eerste. Triggs onderschept slim de pass. Triggs geeft een hoge lob. Grey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lodge springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Loveland rent richting de bal. Triggs onderschept slim de pass. Farrell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farrell krijgt een gele kaart. Triggs raakt geblesseerd tijdens het duel. Triggs neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keegan met een snelle inworp. Morgan is nu in balbezit. Morgan haalt uit met een fantastische trap. Wetter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cotterell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Andrews de bal. Rowlands rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrews. Andrews krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Druids 48%, Noble Marauders 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cool Druids - Noble Marauders 0:0

61e minuut.
Wetter rent richting de bal. Wetter geeft een lange en hoge pass. Elles geeft een lange en hoge pass. Carver rent richting de bal. Carver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Druids 55%, Noble Marauders 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cool Druids - Noble Marauders 0:0