Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astonishing City Powerful Owls
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Yorath is nu in balbezit. Toye onderschept slim de pass. Griffin rent richting de bal. Toye onderschept slim de pass. Toye haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Storey verovert de bal door een tackle van achteren. Ricket verovert de bal door een tackle van achteren. Blacker met een sublieme pass. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dick kopt de bal weg. Elias geeft een hoge lob. Daar is Spencer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harthill is nu in balbezit. Harthill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astonishing City - Powerful Owls 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astonishing City 41%, Powerful Owls 59%.
Astonishing City - Powerful Owls 0:1

51e minuut.
Junot met een sublieme pass. Roberts probeert naar een medespeler te passen. Spencer probeert de bal met de borst te controleren. Harthill is nu in balbezit. Harthill haalt uit met een fantastische trap. Keaveney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Junot passt de bal zonder na te denken. Spencer rent richting de bal. Met opzet legt Harthill zijn tegenspeler op de grond. Harthill krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Junot heeft problemen om de bal te vangen. Harthill bereikt de bal nog maar net als eerste. Junot rent richting de bal. Junot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Harthill de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astonishing City 53%, Powerful Owls 47%.
Astonishing City - Powerful Owls 0:1