Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foggy Dogs Indifferent Island
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Radford passt de bal met de wreef. Arnold rent richting de bal. Arnold passt de bal met de wreef. Daar is Tinny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Brew onderschept slim de pass. Brew geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Webster geeft de bal voor. Smallwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tinny rent richting de bal. Tinny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foggy Dogs - Indifferent Island 0:1

12e minuut.
Boulton geeft de bal voor. Curtis is nu in balbezit. Curtis met een sublieme pass. Hale is nu in balbezit. Hale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hanmer is nu in balbezit. Hanmer geeft de bal voor. Webster is nu in balbezit. Webster geeft een hoge lob. Tinny springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Foggy Dogs - Indifferent Island 0:2

19e minuut.
Smith is nu in balbezit. Webster bereikt de bal nog maar net als eerste. Webster passt de bal in één keer door. Tinny is nu in balbezit. Tinny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Yarnold speelt de bal door. Inworp. Wyatt met een snelle inworp. Cooke is nu in balbezit. Cooke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foggy Dogs 50%, Indifferent Island 50%.
Foggy Dogs - Indifferent Island 0:2

74e minuut.
Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath geeft de bal voor. Daar is Hanmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinny bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinny haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cooke kopt de bal weg. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith passt de bal zonder na te denken. Tinny rent richting de bal. Tinny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Boulton rent richting de bal. Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Arnold speelt de bal door. Tinny rent richting de bal. Tinny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Radford passt de bal met de wreef. Cooke is nu in balbezit. Cooke passt de bal met de wreef. Hale rent richting de bal. Hale haalt uit met een fantastische trap. Hicks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Curtis met een sublieme pass. Boulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulton passt de bal in één keer door. Hale rent richting de bal. Hale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foggy Dogs 46%, Indifferent Island 54%.
Foggy Dogs - Indifferent Island 0:2