Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majestic Runners Illustrious Stars
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


35e minuut.
Blewett geeft een lange en hoge pass. Shugar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gearie is nu in balbezit. Gearie haalt uit met een fantastische trap. Tadaldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majestic Runners 34%, Illustrious Stars 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Majestic Runners - Illustrious Stars 0:0

52e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Gearie verovert de bal door een tackle van achteren. Gearie passt de bal zonder na te denken. Daar is Bourne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haworth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Tadaldi trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dole rent richting de bal. Dole geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bourne is nu in balbezit. Bourne passt de bal zonder na te denken. Richards probeert de bal met de borst te controleren. Bourne is nu in balbezit. Bourne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Runners - Illustrious Stars 0:1

73e minuut.
Hewitt onderschept slim de pass. Hewitt speelt de bal door. Gearie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne is nu in balbezit. Bourne schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Haworth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Trollope geeft de bal voor. Dole bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadaldi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tadaldi krijgt een gele kaart. Dole is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bourne neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Runners - Illustrious Stars 0:2

87e minuut.
Kirby rent richting de bal. Tate verovert de bal door een tackle van achteren. Tate passt de bal met de wreef. Graham rent richting de bal. Graham haalt uit met een fantastische trap. Aizewood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majestic Runners 46%, Illustrious Stars 54%.
Majestic Runners - Illustrious Stars 0:2