Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llewis Colts Foggy Dogs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Russell passt de bal in één keer door. Boulton is nu in balbezit. Boulton speelt de bal door. Hale rent richting de bal. Hale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cavenaghi onderschept slim de pass. Cavenaghi passt de bal in één keer door. Clyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Clyde draait met de bal, schiet en ... Bindon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Llewis Colts - Foggy Dogs 1:0

13e minuut.
Brew met een sublieme pass. Cooke is nu in balbezit. Cooke passt de bal zonder na te denken. Hale is nu in balbezit. Hale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cooke passt de bal zonder na te denken. Clyde is nu in balbezit. Russell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Russell krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Boulton is nu in balbezit. Boulton met een sublieme pass. Curtis rent richting de bal. Curtis geeft een hoge lob. Hale krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Llewis Colts - Foggy Dogs 1:1

26e minuut.
Sfeclă bereikt de bal nog maar net als eerste. Monitor onderschept slim de pass. Monitor met een sublieme pass. Clyde is nu in balbezit. Clyde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Hale verovert de bal door een tackle van achteren. Cooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hale bereikt de bal nog maar net als eerste. Hale haalt uit met een fantastische trap. Reynolds probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Welling is nu in balbezit. Cooke onderschept slim de pass. Michalczewski begaat een overtreding. Michalczewski krijgt een gele kaart. Cooke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boulton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llewis Colts 48%, Foggy Dogs 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Llewis Colts - Foggy Dogs 1:1

46e minuut.
Cavenaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Hale begaat een overtreding. Cavenaghi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Welling met een snel genomen vrije trap. Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu geeft een hoge lob. Sfeclă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski geeft de bal voor. Monitor heeft problemen om de bal te vangen. Clyde rent richting de bal. Clyde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Fertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă rent richting de bal. Wyatt begaat een overtreding. Wyatt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llewis Colts 56%, Foggy Dogs 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Llewis Colts - Foggy Dogs 1:1