Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrid Cats Skillful Athletic
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Howells is nu in balbezit. Tipton verovert de bal door een tackle van achteren. Jones met een sublieme pass. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Clyde geeft een hoge lob. Daar is Walsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaacson bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh onderschept slim de pass. Walsh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Howells met een sublieme pass. Walsh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walker. Walker krijgt een gele kaart. Walsh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Howells neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tipton heeft problemen om de bal te vangen. Denning rent richting de bal. Denning speelt de bal door. Walsh is nu in balbezit. Walsh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrid Cats - Skillful Athletic 0:1

21e minuut.
Jones passt de bal in één keer door. Jeremy rent richting de bal. Patton is nu in balbezit. Jeremy onderschept slim de pass. Jeremy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Evins geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Long kopt de bal weg. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrid Cats - Skillful Athletic 1:1

25e minuut.
Tipton onderschept slim de pass. Tipton met een sublieme pass. Jeremy rent richting de bal. Jeremy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Patton de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrid Cats - Skillful Athletic 2:1

26e minuut.
Corbett raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pembridge komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Jones onderschept slim de pass. Howells onderschept slim de pass. Meredith begaat een overtreding. Meredith krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Doeltrap. Patton trapt de bal weg. Howells kopt de bal weg. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrid Cats 58%, Skillful Athletic 42%.
Horrid Cats - Skillful Athletic 2:1

51e minuut.
Abbot is nu in balbezit. Pembridge verovert de bal door een tackle van achteren. Pembridge probeert naar een medespeler te passen. Jeremy is nu in balbezit. Jeremy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrid Cats 40%, Skillful Athletic 60%.
Horrid Cats - Skillful Athletic 2:1