Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zany Team Wild Wood
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cullis geeft een lange en hoge pass. Dale controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Griffiths. Griffiths krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Algeri kopt de bal weg. Hoskings geeft de bal voor. Herbert is nu in balbezit. Hubball verovert de bal door een tackle van achteren. Hubball draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Congerton kopt de bal weg. Daar is Griffiths, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speakman is nu in balbezit. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dale speelt de bal door. Dugmore is nu in balbezit. Dugmore passt de bal in één keer door. Hubball bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubball draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Speakman passt de bal met de wreef. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins passt de bal met de wreef. Melville is nu in balbezit. Melville draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brewer probeert naar een medespeler te passen. Hubball is nu in balbezit. Hubball haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Collins geeft een lange en hoge pass. Cullis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brew neemt de hoekschop. Congerton kopt de bal weg. Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullis speelt de bal door. Daar is Dugmore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins haalt uit met een fantastische trap. Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gierke rent richting de bal. Congerton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gierke raakt geblesseerd tijdens het duel. Gierke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Corbett is nu in balbezit. Hubball onderschept slim de pass. Hubball draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zany Team 58%, Wild Wood 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zany Team - Wild Wood 0:0

50e minuut.
Brew bereikt de bal nog maar net als eerste. Brew probeert naar een medespeler te passen. Melville is nu in balbezit. Melville draait met de bal, schiet en ... Algeri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Algeri geeft de bal voor. Cullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale begaat een overtreding. Cullis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Algeri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brew met de inworp. Collins is nu in balbezit. Collins geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zany Team 55%, Wild Wood 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zany Team - Wild Wood 0:0