Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Repulsive Hackers UTD Marauders
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Reece rent richting de bal. Reece met een sublieme pass. Coward probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Elfe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Symons geeft een lange en hoge pass. Reece kopt de bal weg. Hartson probeert de bal aan de voet te houden. Harper rent richting de bal. Harper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Elfe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Watkin. Elfe raakt geblesseerd tijdens het duel. Denner met een snel genomen vrije trap. Coward springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Wheatcroft met een sublieme pass. Elfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Elfe probeert naar een medespeler te passen. Coward bereikt de bal nog maar net als eerste. Coward schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Repulsive Hackers - UTD Marauders 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Repulsive Hackers 59%, UTD Marauders 41%.
Repulsive Hackers - UTD Marauders 0:1

48e minuut.
Trew is nu in balbezit. Hartson onderschept slim de pass. Trew rent richting de bal. Hartson rent richting de bal. Hartson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Davenport passt de bal zonder na te denken. Denner is nu in balbezit. Reece schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reece krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Hartson heeft problemen om de bal te vangen. Harper is nu in balbezit. Denner verovert de bal door een tackle van achteren. Hartson onderschept slim de pass. Hartson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Repulsive Hackers 43%, UTD Marauders 57%.
Repulsive Hackers - UTD Marauders 0:1