Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autistas FC Hololive FC
5-3-2A Tactiek Suisei
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 3
71.5 gemiddelde waardering 65.6
incredible Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Tutar speelt de bal door. Rasiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morávek. Morávek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Van Der Auwera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rasiak de bal. Rasiak passt de bal in één keer door. Bottazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottazzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Elgueta rent richting de bal. Van Der Auwera onderschept slim de pass. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak geeft de bal voor. Bottazzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kınıklı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - Hololive FC 1:0

22e minuut.
Rasiak is nu in balbezit. Rasiak met een sublieme pass. Bottazzo is nu in balbezit. Bottazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - Hololive FC 2:0

24e minuut.
Kınıklı is nu in balbezit. Rasiak onderschept slim de pass. Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel. Kőfejtő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tutar geeft de bal voor. Codreanu rent richting de bal. Kınıklı begaat een overtreding. Codreanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Codreanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kőfejtő bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autistas FC 35%, Hololive FC 65%.
Autistas FC - Hololive FC 2:0

46e minuut.
Kurihara komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Victorino kopt de bal weg. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak passt de bal in één keer door. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kınıklı heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu rent richting de bal. Morávek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morávek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Codreanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rasiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kőfejtő probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bottazzo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Martín García geeft een hoge lob. Victorino rent richting de bal. Kast verovert de bal door een tackle van achteren. Kast draait met de bal, schiet en ... Del Angel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - Hololive FC 2:1

66e minuut.
Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi passt de bal zonder na te denken. Bottazzo is nu in balbezit. Bottazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - Hololive FC 3:1

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rasiak zal de hoekschop nemen. Kınıklı kopt de bal weg. Bucşaru geeft de bal voor. Bottazzo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Barrena komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Victorino kopt de bal weg. Rasiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elgueta. Elgueta krijgt een gele kaart. Rasiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kroczek komt het veld opgelopen. Bucşaru met een snel genomen vrije trap. Kınıklı kopt de bal weg. Elgueta speelt de bal door. Daar is Van Der Auwera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kroczek geeft een hoge lob. Kurihara is nu in balbezit. Chraca maakt een afschuwelijke overtreding. Chraca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kurihara raakt geblesseerd tijdens het duel. Kroczek wilt de vrije trap nemen. Del Angel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kast is nu in balbezit. Kast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - Hololive FC 3:2

83e minuut.
Kast kopt de bal weg. Kurihara rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kroczek neemt de hoekschop. Kast krijgt zijn hoofd ertegen. Del Angel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Tutar met een sublieme pass. Rasiak rent richting de bal. Rasiak passt de bal met de wreef. Bottazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottazzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bucşaru onderschept slim de pass. Bucşaru geeft een lange en hoge pass. Barrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrena haalt uit met een fantastische trap. Kőfejtő maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - Hololive FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autistas FC 38%, Hololive FC 62%.
Autistas FC - Hololive FC 4:2