Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anfield Reds Osorno Atlético
5-1-2-2-press Tactiek 4-3-1-2 W
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
67.7 gemiddelde waardering 65.6
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Dzielski onderschept slim de pass. Dzielski geeft een hoge lob. Pancu rent richting de bal. Pancu draait met de bal, schiet en ... Piquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - Osorno Atlético 1:0

7e minuut.
Arroyo onderschept slim de pass. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski geeft de bal voor. Smiotanko is nu in balbezit. Smiotanko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Smiotanko passt de bal in één keer door. Lozano rent richting de bal. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - Osorno Atlético 2:0

23e minuut.
Barriga met een sublieme pass. Alister rent richting de bal. Bugała is nu in balbezit. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga haalt uit met een fantastische trap. Kirschbaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Klungelig pakt Jarek de bal. Pancu is nu in balbezit. Nhật Quang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pancu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pancu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Reds 46%, Osorno Atlético 54%.
Anfield Reds - Osorno Atlético 2:0

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lozano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuzmanov kopt de bal weg. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Perdomo de bal. Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal zonder na te denken. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko schiet op doel. Piquet bokst de bal weg.

62e minuut.
Denkiewicz is nu in balbezit. Kuzmanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzmanov geeft een hoge lob. Smiotanko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - Osorno Atlético 3:0

67e minuut.
Inworp. Alister met een snelle inworp. Gane probeert naar een medespeler te passen. Alister geeft de bal voor. Alister maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirschbaum bokst de bal weg.

68e minuut.
Schürmann is nu in balbezit. Schürmann geeft een lange en hoge pass. Alister is nu in balbezit. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - Osorno Atlético 3:1

69e minuut.
Kubala probeert naar een medespeler te passen. Barriga rent richting de bal. Dzielski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dzielski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dzielski rent richting de bal. Dzielski speelt de bal door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft de bal voor. Pancu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lozano rent richting de bal. Lozano passt de bal met de wreef. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - Osorno Atlético 4:1

79e minuut.
Terrazas speelt de bal door. Lozano rent richting de bal. Lozano passt de bal zonder na te denken. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Denkiewicz onderschept slim de pass. Kuzmanov onderschept slim de pass. Kuzmanov geeft een hoge lob. Smiotanko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - Osorno Atlético 5:1

83e minuut.
Daar is Terrazas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrazas met een sublieme pass. Kubala geeft de bal voor. Kuzmanov speelt de bal door. Denkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kubala met een sublieme pass. Kuzmanov probeert naar een medespeler te passen. Lozano met een sublieme pass. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko draait met de bal, schiet en ... Piquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Reds 38%, Osorno Atlético 62%.
Anfield Reds - Osorno Atlético 5:1