Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret Flaite`s United
peligro 2.0 Tactiek Jiri_Prochazka
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
61.9 gemiddelde waardering 63.8
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
incredible Verdedigen excellent


2e minuut.
Xudayarov is nu in balbezit. Xudayarov probeert naar een medespeler te passen. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäthge draait met de bal, schiet en ... Visinevschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Flaite`s United 0:1

5e minuut.
Eszterházi heeft problemen om de bal te vangen. Eszterházi passt de bal in één keer door. Bäthge rent richting de bal. Bäthge schiet op doel. Visinevschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Flaite`s United 0:2

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bäthge stond buitenspel. Hollevoet neemt vlug de vrije trap. Roose kan de bal niet met de borst controleren. Siembida rent richting de bal. Siembida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Xudayarov rent richting de bal. Met opzet legt Šuput zijn tegenspeler op de grond. Xudayarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keegan met een snel genomen vrije trap. Bäthge is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lucero met een snelle inworp. Kıratlı speelt de bal door. Perraud probeert naar een medespeler te passen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Duchêne geeft de bal voor. Siembida rent richting de bal. Dragon is nu in balbezit. Siembida verovert de bal door een tackle van achteren. Siembida schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Flaite`s United 1:2

38e minuut.
Roose passt de bal met de wreef. Lobató is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eszterházi. Eszterházi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Keegan geeft een hoge lob. Žegarac heeft problemen om de bal te vangen. Xudayarov onderschept slim de pass. Xudayarov draait met de bal, schiet en ... Visinevschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Flaite`s United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 46%, Flaite`s United 54%.
Runegeret - Flaite`s United 1:3

53e minuut.
Hollevoet onderschept slim de pass. Bäthge controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xudayarov zal de hoekschop nemen. Bäthge maakt een snoekduik en kopt de bal. Visinevschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Flaite`s United 1:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadačka komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Žegarac geeft de bal voor. Roose rent richting de bal. Roose geeft een hoge lob. Bäthge kan de bal niet met de borst controleren. Bäthge haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žegarac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Žegarac krijgt een gele kaart. Xudayarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bäthge neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lucero geeft de bal voor. Bäthge kopt de bal weg. Šuput probeert de bal aan de voet te houden. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Obraniak komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Hadačka passt de bal zonder na te denken. Xudayarov rent richting de bal. Xudayarov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bäthge de bal. Bäthge haalt uit met een fantastische trap. Visinevschi bokst de bal weg.

89e minuut.
Bäthge controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Arriagada komt het veld opgelopen. Lobató maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Duchêne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchêne probeert naar een medespeler te passen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 40%, Flaite`s United 60%.
Runegeret - Flaite`s United 1:4