Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrabases FC Red Bull Chile
patriota Tactiek Machete Lasarte
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
27 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 45.2
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Alves passt de bal in één keer door. Tranamil is nu in balbezit. Rozumek begaat een overtreding. Rozumek krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Alves kopt de bal weg. Rozumek speelt de bal door. Cerletti verovert de bal door een tackle van achteren. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cahill rent richting de bal. Cahill schiet op doel. Sepúlveda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 1:0

10e minuut.
Amici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Cahill rent richting de bal. Cahill schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raposo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozumek is nu in balbezit. Rozumek geeft een lange en hoge pass. Günde maakt een snoekduik en kopt de bal. Sepúlveda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 2:0

15e minuut.
Cerletti rent richting de bal. Cerletti passt de bal zonder na te denken. Rozumek speelt de bal door. Günde is nu in balbezit. Günde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Günde kopt de bal weg. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Sepúlveda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ojeda met de inworp. Rozumek rent richting de bal. Rozumek passt de bal zonder na te denken. Heus is nu in balbezit. Heus schiet op doel. Sepúlveda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Heus rent richting de bal. Alves is nu in balbezit. Tranamil maakt een afschuwelijke overtreding. Alves wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alves kan niet meer verder spelen. Schicker komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Amici is nu in balbezit. Rozumek verovert de bal door een tackle van achteren. Rozumek speelt de bal door. Günde rent richting de bal. Günde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Guohui is nu in balbezit. Guohui passt de bal in één keer door. Mateescu kan de bal niet met de borst controleren. Scarpeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeli draait met de bal, schiet en ... Gorącawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cahill passt de bal in één keer door. Rozumek is nu in balbezit. Rozumek geeft de bal voor. Günde springt en kopt de bal. Sepúlveda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrabases FC 41%, Red Bull Chile 59%.
Barrabases FC - Red Bull Chile 3:0

49e minuut.
Wagenborg is nu in balbezit. Cahill verovert de bal door een tackle van achteren. Rozumek rent richting de bal. Rozumek schiet op doel. Sepúlveda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 4:0

54e minuut.
Schicker schiet op doel. Tranamil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Heus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cahill krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Heus passt de bal in één keer door. Wagenborg probeert naar een medespeler te passen. Cahill rent richting de bal. Cahill draait met de bal, schiet en ... Sepúlveda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 5:0

58e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Schicker rent richting de bal. Günde is nu in balbezit. Günde schiet op doel. Sepúlveda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 6:0

60e minuut.
Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerletti rent richting de bal. Günde verovert de bal door een tackle van achteren. Günde haalt uit met een fantastische trap. Sepúlveda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 7:0

73e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een hoge lob. Rozumek kan de bal niet met de borst controleren. Cahill is nu in balbezit. Cahill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 8:0

74e minuut.
Heus is nu in balbezit. Heus passt de bal met de wreef. Schicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schicker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 9:0

77e minuut.
Heus passt de bal met de wreef. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek geeft een hoge lob. Günde rent richting de bal. Günde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tranamil geeft een hoge lob. Inworp. Heus met een snelle inworp. Schicker is nu in balbezit. Schicker geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wagenborg is nu in balbezit. Rozumek onderschept slim de pass. Rozumek geeft een hoge lob. Günde springt en kopt de bal. Sepúlveda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Guohui met de inworp. Mateescu met een sublieme pass. Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amici onderschept slim de pass. Amici haalt uit met een fantastische trap. Gorącawoda bokst de bal weg. Terraza is nu in balbezit. Terraza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 9:1

86e minuut.
Milligan is nu in balbezit. Milligan geeft een hoge lob. Günde rent richting de bal. Günde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Red Bull Chile 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrabases FC 39%, Red Bull Chile 61%.
Barrabases FC - Red Bull Chile 10:1