Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esparta Santiago Santiago City
Juego interior Tactiek 442
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.3 gemiddelde waardering 34.5
very good Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Brodnicki neemt vlug de vrije trap. Daar is Iwaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwaniuk probeert naar een medespeler te passen. Oportunista is nu in balbezit. Oportunista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe passt de bal zonder na te denken. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl onderschept slim de pass. Puhl draait met de bal, schiet en ... Bohorquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gürses rent richting de bal. Iwaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaniuk speelt de bal door. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses probeert naar een medespeler te passen. Iwaniuk probeert naar een medespeler te passen. Oportunista rent richting de bal. Oportunista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Roubenyan onderschept slim de pass. Roubenyan geeft een lange en hoge pass. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Redes rent richting de bal. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński passt de bal zonder na te denken. Puhl is nu in balbezit. Puhl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Diaconeasa rent richting de bal. Oportunista onderschept slim de pass. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl haalt uit met een fantastische trap. Bohorquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Santiago City 1:0

32e minuut.
Poncet is nu in balbezit. Iwaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaniuk passt de bal zonder na te denken. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński onderschept slim de pass. Gaszyński met een sublieme pass. Puhl rent richting de bal. Puhl draait met de bal, schiet en ... Bohorquez bokst de bal weg. Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Oportunista draait met de bal, schiet en ... Bohorquez bokst de bal weg.

37e minuut.
Commerman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puhl is nu in balbezit. Puhl passt de bal in één keer door. Oportunista is nu in balbezit. Oportunista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gaszyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Puhl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl is nu in balbezit. Puhl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Santiago City 2:0

43e minuut.
Nieves onderschept slim de pass. Nieves geeft een lange en hoge pass. Brodnicki probeert naar een medespeler te passen. Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Oportunista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Santiago City 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta Santiago 19%, Santiago City 81%.
Esparta Santiago - Santiago City 3:0

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gürses geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oportunista kopt de bal weg. Puhl rent richting de bal. Puhl haalt uit met een fantastische trap. Bohorquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl rent richting de bal. Puhl passt de bal zonder na te denken. Daar is Oportunista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oportunista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Roubenyan geeft de bal voor. Poncet probeert de bal aan de voet te houden. Oportunista rent richting de bal. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Santiago City 4:0

57e minuut.
Iwaniuk rent richting de bal. Iwaniuk probeert naar een medespeler te passen. Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Oportunista schiet op doel. Bohorquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Santiago City 5:0

62e minuut.
Nieves geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Commerman met een snelle inworp. Puhl is nu in balbezit. Puhl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mansur kopt de bal weg. Iwaniuk probeert naar een medespeler te passen. Zakusov heeft problemen om de bal te vangen. Oportunista rent richting de bal. Oportunista schiet op doel. Bohorquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe passt de bal in één keer door. Oportunista rent richting de bal. Oportunista haalt uit met een fantastische trap. Zakusov probeert de bal aan de voet te houden. Bohorquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gürses probeert naar een medespeler te passen. Oportunista rent richting de bal. Zakusov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zakusov krijgt een gele kaart. Oportunista is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oportunista legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bohorquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Brodnicki geeft de bal voor. Oportunista kopt de bal weg. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Diaconeasa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Commerman met een snelle inworp. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl draait met de bal, schiet en ... Bohorquez bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur passt de bal in één keer door. Puhl is nu in balbezit. Puhl haalt uit met een fantastische trap. Bohorquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Puhl geeft de bal voor. Iwaniuk rent richting de bal. Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Oportunista schiet op doel. Bohorquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro geeft een hoge lob. Poncet kopt de bal weg. Oportunista rent richting de bal. Oportunista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe met een sublieme pass. Iwaniuk speelt de bal door. Daar is Oportunista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oportunista haalt uit met een fantastische trap. Bohorquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe passt de bal zonder na te denken. Puhl rent richting de bal. Oportunista rent richting de bal. Oportunista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Santiago City 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta Santiago 16%, Santiago City 84%.
Esparta Santiago - Santiago City 6:0