Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Macanas Fc Khalil Gibran
Baxcalibur Tactiek QueMacanudo
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Thygesen met de inworp. Ryjek rent richting de bal. Ryjek passt de bal in één keer door. Puis bereikt de bal nog maar net als eerste. Puis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Thygesen passt de bal in één keer door. Daar is Ryjek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González Martín. González Martín krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród verovert de bal door een tackle van achteren. Moczybród geeft de bal voor. Tararache is nu in balbezit. Tararache draait met de bal, schiet en ... Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Thygesen met een sublieme pass. Puis rent richting de bal. Puis passt de bal in één keer door. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Provalić probeert naar een medespeler te passen. Judek rent richting de bal. Perini is nu in balbezit. Judek onderschept slim de pass. Judek haalt uit met een fantastische trap. Apaixonado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Colum bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum passt de bal in één keer door. Perini is nu in balbezit. Judek onderschept slim de pass. Judek haalt uit met een fantastische trap. Apaixonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mäntyrinne passt de bal met de wreef. Ryjek rent richting de bal. Ryjek passt de bal met de wreef. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 61%, Khalil Gibran 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Macanas Fc - Khalil Gibran 0:0

51e minuut.
Judek is nu in balbezit. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Khalil Gibran 1:0

52e minuut.
Moczybród geeft de bal voor. Buitenspel voor Tararache. Goede buitenspelval van de verdediging. González Martín neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Judek de bal. Judek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Tararache is nu in balbezit. Nae begaat een overtreding. Tararache raakt geblesseerd tijdens het duel. Mäntyrinne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ryjek springt en kopt de bal. Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
González Martín geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Apaixonado probeert naar een medespeler te passen. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 55%, Khalil Gibran 45%.
Los Macanas Fc - Khalil Gibran 1:0