Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Araña Maquina Avalancha Original Esparta Santiago
Isi Maldi Tactiek Control central
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 44
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
outstanding Verdedigen good


1e minuut.
Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Näther rent richting de bal. Näther geeft de bal voor. Łuczywek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Esparta Santiago 1:0

9e minuut.
Dal Canto rent richting de bal. Dheedene verovert de bal door een tackle van achteren. Näther is nu in balbezit. Näther geeft een hoge lob. Gierbulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Velásquez geeft een hoge lob. Inworp. Gürses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oportunista rent richting de bal. Oportunista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tarantowicz onderschept slim de pass. Tarantowicz probeert de bal met de borst te controleren. Tarantowicz geeft de bal voor. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mansur met een sublieme pass. Tarantowicz speelt de bal door. Näther rent richting de bal. Näther geeft een hoge lob. Łuczywek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mansur geeft een hoge lob. Gürses kopt de bal weg. Daar is Iwaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Terlecki rent richting de bal. Terlecki geeft een lange en hoge pass. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther geeft een hoge lob. Łuczywek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Näther rent richting de bal. Näther geeft een hoge lob. Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... Papoušek bokst de bal weg. Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pyrzanowski neemt de hoekschop. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Papoušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Esparta Santiago 2:0

39e minuut.
Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouadah onderschept slim de pass. Ouadah geeft een hoge lob. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Brodnicki de bal. Gierbulewicz rent richting de bal. Brodnicki begaat een overtreding. Brodnicki krijgt een gele kaart. Gierbulewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gierbulewicz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dheedene kan de bal niet met de borst controleren. Beteringhe onderschept slim de pass. Beteringhe passt de bal zonder na te denken. Oportunista is nu in balbezit. Oportunista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araña Maquina Avalancha Original 35%, Esparta Santiago 65%.
Araña Maquina Avalancha Original - Esparta Santiago 2:0

53e minuut.
Gierbulewicz passt de bal in één keer door. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther geeft een hoge lob. Łuczywek kan de bal niet met de borst controleren. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Klungelig pakt Beteringhe de bal. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Papoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vilner de bal. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz schiet op doel. Papoušek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Esparta Santiago 3:0

64e minuut.
Gürses probeert de bal aan de voet te houden. Danao rent richting de bal. Danao geeft een hoge lob. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Oportunista kan de bal niet met de borst controleren. Ouadah is nu in balbezit. Ouadah passt de bal in één keer door. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... Papoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Näther met de inworp. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz geeft een lange en hoge pass. Łuczywek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Commerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Näther rent richting de bal. Näther geeft de bal voor. Papoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łuczywek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuroś komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Näther is nu in balbezit. Näther geeft de bal voor. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Papoušek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz geeft de bal voor. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Papoušek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Esparta Santiago 4:0

83e minuut.
Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther geeft een lange en hoge pass. Łuczywek rent richting de bal. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brodnicki kopt de bal weg. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Näther rent richting de bal. Näther geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araña Maquina Avalancha Original 27%, Esparta Santiago 73%.
Araña Maquina Avalancha Original - Esparta Santiago 4:0