Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lican Ray club deportivo Fernández Vial
repe 2.0 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
9% Spel op eigen helft 91%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 18.9
formidable Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Babović onderschept slim de pass. Babović passt de bal zonder na te denken. Cruzat rent richting de bal. Cruzat draait met de bal, schiet en ... Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 1:0

4e minuut.
Prieto schiet op doel. Castellón met een sublieme pass. Oravia heeft problemen om de bal te vangen. Cruzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Babović heeft problemen om de bal te vangen. Babović probeert naar een medespeler te passen. Cruzat rent richting de bal. Cruzat haalt uit met een fantastische trap. Oravia probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 2:0

7e minuut.
Manterota passt de bal met de wreef. Granic is nu in balbezit. Prieto onderschept slim de pass. Cruzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Babović rent richting de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cruzat de bal. Cruzat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 3:0

12e minuut.
Huaiquilaf probeert de bal aan de voet te houden. Prieto geeft een hoge lob. Castellón controleert de bal met de borst. Babović is nu in balbezit. Babović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bakk onderschept slim de pass. Babović is nu in balbezit. Babović met een sublieme pass. Cruzat is nu in balbezit. Cruzat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Inworp. Milián zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 4:0

17e minuut.
Pedraza geeft een hoge lob. Cruzat kopt de bal weg. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Ragusin speelt de bal door. Milián is nu in balbezit. Milián met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bakk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Babović de bal. Babović speelt de bal door. Cruzat is nu in balbezit. Cruzat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 5:0

29e minuut.
Pandev geeft de bal voor. Oravia heeft problemen om de bal te vangen. Cruzat is nu in balbezit. Cruzat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 6:0

32e minuut.
Ávalos rent richting de bal. Milián speelt de bal door. Babović met een sublieme pass. Cruzat rent richting de bal. Cruzat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Fuentes trapt de bal weg. Bakk kopt de bal weg. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 7:0

34e minuut.
Milián met een snelle inworp. Babović rent richting de bal. Babović probeert naar een medespeler te passen. Cruzat is nu in balbezit. Cruzat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 8:0

36e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een lange en hoge pass. Huaiquilaf heeft problemen om de bal te vangen. Cruzat rent richting de bal. Cruzat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 9:0

37e minuut.
Babović passt de bal in één keer door. Cruzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzat passt de bal in één keer door. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 10:0

39e minuut.
Cruzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzat geeft de bal voor. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 11:0

41e minuut.
Milián met een sublieme pass. Babović is nu in balbezit. Babović passt de bal met de wreef. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lican Ray 14%, club deportivo Fernández Vial 86%.
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 11:0

47e minuut.
Prieto rent richting de bal. Babović rent richting de bal. Babović passt de bal in één keer door. Cruzat is nu in balbezit. Cruzat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 12:0

49e minuut.
Bakk is nu in balbezit. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović passt de bal in één keer door. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cruzat de bal. Cruzat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 13:0

53e minuut.
Pedraza kopt de bal weg. Cruzat is nu in balbezit. Cruzat geeft een hoge lob. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Wasielkiewicz geeft een lange en hoge pass. Cruzat rent richting de bal. Cruzat passt de bal zonder na te denken. Babović is nu in balbezit. Babović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bakk passt de bal met de wreef. Milián is nu in balbezit. Milián passt de bal in één keer door. Cruzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 14:0

63e minuut.
Babović verovert de bal door een tackle van achteren. Babović passt de bal in één keer door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzat rent richting de bal. Cruzat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cruzat rent richting de bal. Cruzat schiet op doel. Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 15:0

63e minuut.
Manterota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antúnez de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 16:0

69e minuut.
Babović rent richting de bal. Huaiquilaf is nu in balbezit. Babović verovert de bal door een tackle van achteren. Babović geeft een lange en hoge pass. Prieto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero geeft een hoge lob. Pandev probeert de bal met de borst te controleren. Pandev geeft een hoge lob. Prieto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bakk speelt de bal door. Babović rent richting de bal. Babović speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal in één keer door. Cruzat rent richting de bal. Cruzat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Milián geeft de bal voor. Babović is nu in balbezit. Babović passt de bal zonder na te denken. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 17:0

86e minuut.
Ávalos speelt de bal door. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielkiewicz geeft de bal voor. Cruzat is nu in balbezit. Cruzat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lican Ray 4%, club deportivo Fernández Vial 96%.
Lican Ray - club deportivo Fernández Vial 17:0