Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombs Away Santa Sasha
Yunque532 Tactiek Barsa Prime
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.6 gemiddelde waardering 33.2
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal in één keer door. Bunster is nu in balbezit. Bunster schiet op doel. Siletskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Carrizo passt de bal met de wreef. Saa met een sublieme pass. Klungelig pakt Carrizo de bal. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Olave geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Andino onderschept slim de pass. Andino passt de bal in één keer door. Bencomo heeft problemen om de bal te vangen. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombs Away - Santa Sasha 0:1

15e minuut.
Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombs Away - Santa Sasha 0:2

16e minuut.
Żok passt de bal met de wreef. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Carrizo begaat een overtreding. Carrizo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Andino kopt de bal weg. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Siletskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Cieślar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunster rent richting de bal. Bunster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baills geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parejro de bal. Andino speelt de bal door. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombs Away 82%, Santa Sasha 18%.
Bombs Away - Santa Sasha 0:2

47e minuut.
Carrizo kopt de bal weg. Andino is nu in balbezit. Andino met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inworp. Oroz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Repiso geeft de bal voor. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok geeft een lange en hoge pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Brandino speelt de bal door. Bunster is nu in balbezit. Cuevas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuevas krijgt een gele kaart. Bunster raakt geblesseerd tijdens het duel. Żok zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Siletskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombs Away - Santa Sasha 0:3

61e minuut.
Flores controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Luarte komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok onderschept slim de pass. Żok geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Brandino geeft een hoge lob. Żok heeft problemen om de bal te vangen. Żok passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombs Away 62%, Santa Sasha 38%.
Bombs Away - Santa Sasha 0:3