Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Sasha Uka-uka
Barsa Prime Tactiek guayaba
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35.6 gemiddelde waardering 26.5
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Brandino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Bunster de bal. Aruta begaat een overtreding. Bunster roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bunster kan niet meer verder spelen. Narea komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Romo geeft een lange en hoge pass. Narea kopt de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Uka-uka 1:0

29e minuut.
Brandino kopt de bal weg. Romo is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Uka-uka 2:0

34e minuut.
Baills maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Medel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Valle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Quirch is nu in balbezit. Quirch passt de bal zonder na te denken. Brandino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żok de bal. Żok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Uka-uka 3:0

43e minuut.
Repiso rent richting de bal. Andino rent richting de bal. Andino passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Uka-uka 4:0

45e minuut.
Inworp. Oroz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Sasha 33%, Uka-uka 67%.
Santa Sasha - Uka-uka 4:0

72e minuut.
Aruta geeft de bal voor. Baills geeft de bal voor. Rempała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok draait met de bal, schiet en ... Paal! Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Uka-uka 5:0

76e minuut.
Baills geeft een hoge lob. Żok rent richting de bal. Medel bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok onderschept slim de pass. Żok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żok rent richting de bal. Żok met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Uka-uka 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Sasha 38%, Uka-uka 62%.
Santa Sasha - Uka-uka 6:0