Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simon FC egans fc
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Troyano passt de bal zonder na te denken. Gallo is nu in balbezit. Gallo met een sublieme pass. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Saldivia is nu in balbezit. Becerra rent richting de bal. Alister probeert naar een medespeler te passen. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alister rent richting de bal. Troyano onderschept slim de pass. Ilabaca is nu in balbezit. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Godoy speelt de bal door. Daar is Echeverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanhueza is nu in balbezit. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Carvallo de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Godoy rent richting de bal. Saldivia is nu in balbezit. Becerra maakt een afschuwelijke overtreding. Becerra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Vidaurren bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral rent richting de bal. Troyano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Troyano krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Carvallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvallo passt de bal zonder na te denken. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia schiet op doel. Echeverría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Riera speelt de bal door. Ilabaca is nu in balbezit. Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilabaca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilabaca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - egans fc 1:0

43e minuut.
Leyton speelt de bal door. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia probeert naar een medespeler te passen. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Neculqueo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leyton de bal. Sanhueza rent richting de bal. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon FC 56%, egans fc 44%.
Simon FC - egans fc 1:0

61e minuut.
Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Troyano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Quilodrán de bal onder controle te krijgen. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel. Mosquera bokst de bal weg. Daar is Quilodrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilabaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilabaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - egans fc 2:0

73e minuut.
Troyano geeft de bal voor. Riera rent richting de bal. Jara onderschept slim de pass. Jara schiet op doel. Quilodrán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - egans fc 3:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramis met de inworp. Moral is nu in balbezit. Troyano verovert de bal door een tackle van achteren. Troyano geeft de bal voor. Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon FC 42%, egans fc 58%.
Simon FC - egans fc 3:0