Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAPTOR FC ifk goteborg
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


20e minuut.
Millar is nu in balbezit. Retamal rent richting de bal. Retamal geeft de bal voor. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Martel met een snelle inworp. Daneri is nu in balbezit. Daneri geeft de bal voor. Larraín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giraldo onderschept slim de pass. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Mansilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mansilla moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mansilla schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Núñez kopt de bal weg. Karelovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lira krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daneri draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Verdugo trapt de bal weg van het doel. Daneri rent richting de bal. Daneri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Campos speelt de bal door. Larraín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín speelt de bal door. Karelovic is nu in balbezit. Karelovic haalt uit met een fantastische trap. Verdugo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo geeft een hoge lob. Montaldo is nu in balbezit. Núñez rent richting de bal. Núñez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTOR FC 61%, ifk goteborg 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RAPTOR FC - ifk goteborg 0:0

55e minuut.
Campos onderschept slim de pass. Campos speelt de bal door. Daneri is nu in balbezit. Daneri draait met de bal, schiet en ... Oviedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Retamal met een snelle inworp. Achondo is nu in balbezit. Achondo schiet op doel. Fontanilla probeert wanhopig de bal te grijpen. Trincado heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - ifk goteborg 1:0

65e minuut.
Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Retamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Retamal speelt de bal door. Karelovic rent richting de bal. Karelovic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Retamal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lira rent richting de bal. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Achondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Achondo schiet op doel. Fontanilla bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giraldo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - ifk goteborg 2:0

90e minuut.
Matthews rent richting de bal. Giraldo onderschept slim de pass. Giraldo probeert naar een medespeler te passen. Achondo rent richting de bal. Achondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTOR FC 48%, ifk goteborg 52%.
RAPTOR FC - ifk goteborg 2:0