Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bord FC FC Jolyn
442 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi probeert naar een medespeler te passen. Casanova rent richting de bal. Oroz onderschept slim de pass. Oroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bord FC - FC Jolyn 1:0

12e minuut.
Cornejo onderschept slim de pass. Cornejo geeft een hoge lob. Castro rent richting de bal. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bord FC - FC Jolyn 2:0

17e minuut.
Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Lleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleo passt de bal met de wreef. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Lleo geeft een hoge lob. Aylwin rent richting de bal. Aylwin met een sublieme pass. Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bord FC - FC Jolyn 3:0

25e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Inworp. Cabrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cornejo geeft de bal voor. Cabrera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aylwin. Aylwin krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Dabrowski geeft een hoge lob. Inworp. Sepúlveda met de inworp. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bord FC 66%, FC Jolyn 34%.
Bord FC - FC Jolyn 3:0

65e minuut.
Oliveros probeert naar een medespeler te passen. Torreblanco is nu in balbezit. Torreblanco geeft een lange en hoge pass. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Villa onderschept slim de pass. Villa met een sublieme pass. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Montero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bord FC 46%, FC Jolyn 54%.
Bord FC - FC Jolyn 3:0