Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealHastaMorir Club de Deportes San Martín
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 21
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mesa rent richting de bal. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí passt de bal met de wreef. Cordero rent richting de bal. Cordero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Araneda passt de bal met de wreef. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero speelt de bal door. Martí rent richting de bal. Martí schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Martí onderschept slim de pass. Martí met een sublieme pass. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel. Beltrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealHastaMorir - Club de Deportes San Martín 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealHastaMorir 55%, Club de Deportes San Martín 45%.
RealHastaMorir - Club de Deportes San Martín 1:0

58e minuut.
Lavanderos kopt de bal weg. Medel rent richting de bal. Araneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Medel verovert de bal door een tackle van achteren. Medel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RealHastaMorir - Club de Deportes San Martín 1:1

64e minuut.
Abusleme probeert naar een medespeler te passen. Losada rent richting de bal. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada onderschept slim de pass. Losada geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Araneda passt de bal in één keer door. Liñán rent richting de bal. Liñán geeft een lange en hoge pass. Cordero is nu in balbezit. Cordero draait met de bal, schiet en ... Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Velez kopt de bal weg. Klungelig pakt Martí de bal. Bertin rent richting de bal. Martí rent richting de bal. Martí haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealHastaMorir 47%, Club de Deportes San Martín 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RealHastaMorir - Club de Deportes San Martín 1:1