Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogheda City Avance Carvallo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Jadue geeft een lange en hoge pass. Neruda is nu in balbezit. Neruda passt de bal zonder na te denken. Mosqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueira schiet op doel. Huinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernal rent richting de bal. Bernal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Briceño de bal. Briceño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nazal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pizarro rent richting de bal. Pizarro geeft een lange en hoge pass. Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Bernal passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sotomayor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Roco de bal. Cabezón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Mosqueira schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal speelt de bal door. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Mirosevic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Mirosevic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Ferrer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - Avance Carvallo 0:1

38e minuut.
Briceño rent richting de bal. Briceño speelt de bal door. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda City 50%, Avance Carvallo 50%.
Drogheda City - Avance Carvallo 0:1

52e minuut.
Hereme verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño is nu in balbezit. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Subiabre rent richting de bal. Mosqueira rent richting de bal. Subiabre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueira rent richting de bal. Mosqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drogheda City - Avance Carvallo 1:1

64e minuut.
Sotomayor heeft problemen om de bal te vangen. Oyarce rent richting de bal. Oyarce passt de bal in één keer door. Mosqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hereme speelt de bal door. Neruda geeft een hoge lob. Daar is Cabezón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosqueira is nu in balbezit. Mosqueira draait met de bal, schiet en ... Huinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Sotomayor verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Briceño de bal. Briceño schiet op doel. Mirosevic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - Avance Carvallo 1:2

71e minuut.
Jadue is nu in balbezit. Briceño onderschept slim de pass. Briceño speelt de bal door. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - Avance Carvallo 1:3

79e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Briceño passt de bal in één keer door. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel. Ferrer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda City 53%, Avance Carvallo 47%.
Drogheda City - Avance Carvallo 1:3