Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albo&Negro F.C Kukarros FC
4-3-3 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 24.1
formidable Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Covarrubias de bal onder controle te krijgen. Zenteno rent richting de bal. Zenteno passt de bal zonder na te denken. Vallejos rent richting de bal. Vallejos passt de bal in één keer door. Sotomayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Vallejos passt de bal in één keer door. Hinojosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel. Paal! Daar is Toledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla schiet op doel. Sotomayor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 1:0

20e minuut.
Altazar passt de bal met de wreef. Daar is Vallejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallejos passt de bal met de wreef. Daar is Hermosilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 2:0

22e minuut.
Guaita rent richting de bal. Vallejos onderschept slim de pass. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Sotomayor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 3:0

25e minuut.
Müller passt de bal zonder na te denken. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Hermosilla passt de bal zonder na te denken. Covarrubias bereikt de bal nog maar net als eerste. Covarrubias passt de bal zonder na te denken. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos schiet op doel. Sotomayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Guaita de bal onder controle te krijgen. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 4:0

30e minuut.
Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Neira onderschept slim de pass. Neira geeft een lange en hoge pass. Olivarí is nu in balbezit. Olivarí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Velasco probeert naar een medespeler te passen. Neruda rent richting de bal. Neruda geeft de bal voor. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Guaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos onderschept slim de pass. Vallejos passt de bal zonder na te denken. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller geeft een hoge lob. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 5:0

43e minuut.
Altazar rent richting de bal. Altazar geeft een hoge lob. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla schiet op doel. Sotomayor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 6:0

45e minuut.
Torrejón met een sublieme pass. Toledo speelt de bal door. Hermosilla probeert de bal aan de voet te houden. Vallejos rent richting de bal. Vallejos draait met de bal, schiet en ... Sotomayor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albo&Negro F.C 20%, Kukarros FC 80%.
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 7:0

48e minuut.
Klauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Klauss geeft de bal voor. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 8:0

53e minuut.
Klauss speelt de bal door. Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos passt de bal in één keer door. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... Sotomayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Torrejón passt de bal met de wreef. Velasco is nu in balbezit. Velasco geeft een lange en hoge pass. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hermosilla kopt de bal weg. Toledo heeft problemen om de bal te vangen. Müller rent richting de bal. Müller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 9:0

63e minuut.
Hinojosa rent richting de bal. Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Müller speelt de bal door. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... Sotomayor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Toledo de bal. Hermosilla is nu in balbezit. Toledo rent richting de bal. Hermosilla verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 10:0

64e minuut.
Guaita passt de bal zonder na te denken. Neira is nu in balbezit. Neira speelt de bal door. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Benavides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klauss probeert naar een medespeler te passen. Müller rent richting de bal. Müller geeft een hoge lob. Hermosilla springt en kopt de bal. Sotomayor bokst de bal weg.

68e minuut.
Daar is Altazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altazar met een sublieme pass. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 11:0

72e minuut.
Klauss met een sublieme pass. Vallejos is nu in balbezit. Müller rent richting de bal. Müller draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hinojosa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klauss zal de hoekschop nemen. Vallejos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 12:0

74e minuut.
Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller onderschept slim de pass. Müller met een sublieme pass. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Müller speelt de bal door. Klauss rent richting de bal. Klauss geeft de bal voor. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Sotomayor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 13:0

83e minuut.
Torrejón heeft problemen om de bal te vangen. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos passt de bal in één keer door. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 14:0

87e minuut.
Guaita passt de bal in één keer door. Müller rent richting de bal. Müller geeft een hoge lob. Vallejos controleert de bal met de borst. Vallejos haalt uit met een fantastische trap. Sotomayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albo&Negro F.C 20%, Kukarros FC 80%.
Albo&Negro F.C - Kukarros FC 14:0