Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:05
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: Couto Pereira
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 61495
Coritiba FC ALTAY
Coritiba 4_4_2 Tactiek Umut`um 4-4-2
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
75.1 gemiddelde waardering 71.8
very good Schieten outstanding
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Kuźniewski is nu in balbezit. Prisecari geeft een hoge lob. Paciosi kopt de bal weg. Mayz rent richting de bal. Mayz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Baltacı passt de bal in één keer door. Van Dijck rent richting de bal. Quartieri maakt een afschuwelijke overtreding. Quartieri krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hurskanen kan de bal niet met de borst controleren. Paciosi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rigaux ... Strafschop! Rigaux krijgt een gele kaart. Paciosi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paciosi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Drajer bokst de bal weg. Wabik geeft een lange en hoge pass. Drajer bokst de bal weg. Baltacı heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hurskanen onderschept slim de pass. Hurskanen speelt de bal door. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari geeft de bal voor. Mayz springt en kopt de bal. Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Conde de bal. Conde passt de bal zonder na te denken. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - ALTAY 0:1

32e minuut.
Van Dijck passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bulgurcuoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulgurcuoğlu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Csiszér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Inworp. Van Dijck met een snelle inworp. Wabik rent richting de bal. Bulgurcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcuoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Csiszér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conde met de inworp. Wabik kan de bal niet met de borst controleren. Wabik geeft een lange en hoge pass. Mayz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Paciosi passt de bal met de wreef. Rigaux verovert de bal door een tackle van achteren. Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - ALTAY 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coritiba FC 51%, ALTAY 49%.
Coritiba FC - ALTAY 0:2

51e minuut.
Drajer trapt de bal weg. Bulgurcuoğlu kopt de bal weg. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck geeft een hoge lob. Bablekos maakt een snoekduik en kopt de bal. Csiszér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bennati is nu in balbezit. Hurskanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hurskanen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hurskanen kan niet meer verder spelen. Kazhigaliev komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ulubatlı passt de bal in één keer door. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Kuźniewski heeft problemen om de bal te vangen. Bablekos is nu in balbezit. Bablekos passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Csiszér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Van Dijck passt de bal met de wreef. Barreiro onderschept slim de pass. Bablekos rent richting de bal. Bablekos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - ALTAY 1:2

70e minuut.
Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev passt de bal met de wreef. Wabik probeert naar een medespeler te passen. Paciosi rent richting de bal. Paciosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ulubatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Ulubatlı speelt de bal door. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu schiet op doel. Csiszér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coritiba FC - ALTAY 2:2

74e minuut.
Prisecari geeft een hoge lob. Paciosi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rigaux. Rigaux krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski passt de bal zonder na te denken. Baltacı rent richting de bal. Paciosi onderschept slim de pass. Paciosi haalt uit met een fantastische trap. Drajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mayz kan de bal niet met de borst controleren. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuesta. Paciosi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kazhigaliev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - ALTAY 2:3

90e minuut.
Ulubatlı met een sublieme pass. Tundra rent richting de bal. Prisecari geeft een hoge lob. Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz draait met de bal, schiet en ... Drajer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coritiba FC 54%, ALTAY 46%.
Coritiba FC - ALTAY 2:3