Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real kozan İstanbulspor
süper lg def Tactiek 532b
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
66 gemiddelde waardering 65.5
formidable Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Miranda passt de bal in één keer door. Schockaert is nu in balbezit. Schockaert geeft een lange en hoge pass. Hörster springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - İstanbulspor 1:0

9e minuut.
Halupczok geeft een hoge lob. Vengl rent richting de bal. Plíhal begaat een overtreding. Plíhal krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kaplan rent richting de bal. Kaplan passt de bal met de wreef. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok geeft de bal voor. Vengl krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hörster kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amarelo. Hörster is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aliqués zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaplan kopt de bal weg. Hörster rent richting de bal. Hörster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - İstanbulspor 2:0

23e minuut.
Toró passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aliqués de bal. Aliqués geeft een hoge lob. Hörster krijgt zijn hoofd ertegen. Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Halupczok probeert naar een medespeler te passen. Havlák rent richting de bal. Depcik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Depcik krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Miranda met een sublieme pass. Schockaert rent richting de bal. Schockaert geeft een hoge lob. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Dujković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 53%, İstanbulspor 47%.
real kozan - İstanbulspor 2:0

46e minuut.
Vengl passt de bal zonder na te denken. Daar is Halupczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toró schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Toró moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Toró schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

49e minuut.
Schockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schockaert passt de bal met de wreef. Aliqués rent richting de bal. Aliqués geeft de bal voor. Dujković krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ishi komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Schockaert rent richting de bal. Schockaert geeft de bal voor. Dujković is nu in balbezit. Dujković schiet op doel. Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - İstanbulspor 3:0

55e minuut.
Inworp. Tüzün komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Aliqués bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual begaat een overtreding. Aliqués is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aliqués met een snel genomen vrije trap. Dujković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maire kopt de bal weg. Halupczok is nu in balbezit. Halupczok probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vengl de bal. Vengl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bugała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Depcik verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pilutzu speelt de bal door. Dujković is nu in balbezit. Bakonyi rent richting de bal. Dujković onderschept slim de pass. Dujković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 55%, İstanbulspor 45%.
real kozan - İstanbulspor 3:0