Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.02
  • Stadion: GEPARD Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27697
GEPARD Freddy_KRueGeR
CTRK KNT S Tactiek akın 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 63.5
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu geeft een lange en hoge pass. Hergert rent richting de bal. Hergert geeft de bal voor. Rang krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Alfafa probeert naar een medespeler te passen. Triboulet speelt de bal door. Hergert rent richting de bal. Hergert geeft een hoge lob. Rang maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Freddy_KRueGeR 1:0

25e minuut.
Olthof is nu in balbezit. Tepsici maakt een afschuwelijke overtreding. Olthof is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Carvalho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Watteeuw kopt de bal weg. Çakı is nu in balbezit. Çakı draait met de bal, schiet en ... Savuţă bokst de bal weg. Paal!

27e minuut.
Tepsici speelt de bal door. Hergert rent richting de bal. Klungelig pakt Hergert de bal. Hergert geeft een hoge lob. Rang maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Freddy_KRueGeR 2:0

31e minuut.
Britador met een snelle inworp. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran geeft een lange en hoge pass. Rang is nu in balbezit. Rang haalt uit met een fantastische trap. Krupa bokst de bal weg.

34e minuut.
Tepsici is nu in balbezit. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carvalho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Carvalho krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Olthof onderschept slim de pass. Olthof geeft een hoge lob. Gronowski geeft een hoge lob. Rang is nu in balbezit. Rang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olthof is nu in balbezit. Tepsici verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsici geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Mureşan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campeão. Mureşan raakt geblesseerd tijdens het duel. de Carvalho met een snel genomen vrije trap. Britador kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 47%, Freddy_KRueGeR 53%.
GEPARD - Freddy_KRueGeR 2:0

58e minuut.
Hergert probeert naar een medespeler te passen. Triboulet is nu in balbezit. Triboulet passt de bal met de wreef. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin haalt uit met een fantastische trap. Krupa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đuričanin rent richting de bal. Đuričanin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Pantazescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tătăran de bal. Rang rent richting de bal. Rang geeft een hoge lob. Đuričanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Campeão passt de bal in één keer door. Đuričanin is nu in balbezit. Hergert is nu in balbezit. Hergert geeft een lange en hoge pass. Rang maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Freddy_KRueGeR 3:0

70e minuut.
Daar is Hergert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hergert geeft de bal voor. Piovanelli heeft problemen om de bal te vangen. Rang is nu in balbezit. Rang draait met de bal, schiet en ... Krupa bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hergert zal de hoekschop nemen. Rang is nu in balbezit. Rang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 41%, Freddy_KRueGeR 59%.
GEPARD - Freddy_KRueGeR 3:0