Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adıyaman FC Reşadiye [S.K]
yeniiiii Tactiek turan
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
27 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten formidable
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Çamlık kopt de bal weg. Klungelig pakt Košťařík de bal. Cedrón begaat een overtreding. Cedrón krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pénzes probeert naar een medespeler te passen. Gabríelsson probeert naar een medespeler te passen. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel geeft een hoge lob. Gros maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gros passt de bal met de wreef. Marcel rent richting de bal. Marcel speelt de bal door. Potroviţa geeft de bal voor. Garwoła maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pénzes kopt de bal weg. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda maakt een afschuwelijke overtreding. Cabuda krijgt een gele kaart. Garwoła raakt geblesseerd tijdens het duel. Bairon met een snel genomen vrije trap. Tulčinas probeert de bal met de borst te controleren. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Prodan met een sublieme pass. Çamlık is nu in balbezit. Cedrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlık draait met de bal, schiet en ... Kostis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Dzikowski is nu in balbezit. Dzikowski geeft de bal voor. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Marcel probeert naar een medespeler te passen. Gros is nu in balbezit. Met opzet legt Burruchaga zijn tegenspeler op de grond. Burruchaga krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Burruchaga geeft een hoge lob. Kostis probeert naar een medespeler te passen. Gabríelsson kopt de bal weg. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ... Teber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Teber met een sublieme pass. Cedrón controleert de bal met de borst. Cedrón geeft een hoge lob. Çamlık krijgt zijn hoofd ertegen. Kostis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gabríelsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ballatori de bal. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. Teber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Reşadiye [S.K] 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Gros de bal. Kordé is nu in balbezit. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros haalt uit met een fantastische trap. Teber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman FC 43%, Reşadiye [S.K] 57%.
Adıyaman FC - Reşadiye [S.K] 1:0

50e minuut.
Pénzes geeft een hoge lob. Garwoła kopt de bal weg. Daar is Dzikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Reşadiye [S.K] 2:0

50e minuut.
Klungelig pakt Çamlık de bal. Gabríelsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çamlık is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kordé zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çamlık maakt een snoekduik en kopt de bal. Kostis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Zabetas verovert de bal door een tackle van achteren. Košťařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Košťařík met een sublieme pass. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ... Teber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Garwoła is nu in balbezit. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco probeert naar een medespeler te passen. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ... Teber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Pénzes geeft de bal voor. Franco kopt de bal weg. Kordé heeft problemen om de bal te vangen. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła schiet op doel. Teber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ballatori kopt de bal weg. Klungelig pakt Bairon de bal. Bairon geeft een hoge lob. Gros maakt een snoekduik en kopt de bal. Teber bokst de bal weg.

64e minuut.
Gabríelsson geeft een hoge lob. Tulčinas rent richting de bal. Tulčinas geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marcel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Doeltrap. Kostis trapt de bal weg. Cabuda kopt de bal weg. Çamlık is nu in balbezit. Çamlık draait met de bal, schiet en ... Kostis bokst de bal weg.

71e minuut.
Garwoła kopt de bal weg. Gabríelsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Ballatori de bal. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła draait met de bal, schiet en ... Teber bokst de bal weg. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Reşadiye [S.K] 3:0

73e minuut.
Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel passt de bal in één keer door. Gabríelsson met een sublieme pass. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kordé de bal onder controle te krijgen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pénzes geeft de bal voor. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła passt de bal in één keer door. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa geeft een lange en hoge pass. Franco controleert de bal met de borst. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła schiet op doel. Teber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Marcel geeft de bal voor. Gros rent richting de bal. Tulčinas begaat een overtreding. Tulčinas krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Doeltrap. Teber trapt de bal weg van het doel. Prodan kopt de bal weg. Çamlık heeft problemen om de bal te vangen. Çamlık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Marcel passt de bal in één keer door. Gros is nu in balbezit. Gabríelsson met een sublieme pass. Garwoła rent richting de bal. Garwoła schiet op doel. Teber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman FC 39%, Reşadiye [S.K] 61%.
Adıyaman FC - Reşadiye [S.K] 3:0