Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: AYD FK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6222
AYD FK Kızık Boyu
11111 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
Szkrabik met een sublieme pass. Klungelig pakt de Le Hoye de bal. de Le Hoye met een sublieme pass. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap. Torricelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Zawiślak geeft een lange en hoge pass. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye passt de bal met de wreef. Daar is Ros Badia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros Badia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pocinoc met de inworp. Macher is nu in balbezit. Macher speelt de bal door. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kantor rent richting de bal. Kantor speelt de bal door. Szkrabik onderschept slim de pass. Sîrbu probeert de bal met de borst te controleren. Sîrbu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Torricelli trapt de bal weg van het doel. Nápoles kopt de bal weg. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap. Torricelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AYD FK - Kızık Boyu 1:0

44e minuut.
Səfəroğlu geeft de bal voor. Inworp. Pocinoc met de inworp. Macher rent richting de bal. Macher geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AYD FK - Kızık Boyu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AYD FK 31%, Kızık Boyu 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AYD FK - Kızık Boyu 1:1

65e minuut.
Kantor passt de bal in één keer door. Ros Badia rent richting de bal. Ros Badia met een sublieme pass. Kantor is nu in balbezit. Kantor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ros Badia kopt de bal weg. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon passt de bal met de wreef. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abdel Salam komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zawiślak zal de hoekschop nemen. Daar is Szkrabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Abdel Salam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AYD FK - Kızık Boyu 2:1

80e minuut.
Inworp. Pocinoc met de inworp. Macher is nu in balbezit. Macher geeft een lange en hoge pass. Monsalve springt en kopt de bal. Olszanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ros Badia speelt de bal door. Pocinoc speelt de bal door. Macher probeert naar een medespeler te passen. Monsalve rent richting de bal. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AYD FK 47%, Kızık Boyu 53%.
AYD FK - Kızık Boyu 2:1