Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kapadokya JimmyJimmyHuaPuaPua
Antrenman Tactiek DeX
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.2 gemiddelde waardering 43.4
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen very good


5e minuut.
Gültiken rent richting de bal. Gültiken geeft de bal voor. Schwaab rent richting de bal. Schwaab geeft een lange en hoge pass. Altunapa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mihail trapt de bal weg. Moriri kopt de bal weg. Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab verovert de bal door een tackle van achteren. Schwaab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Askew heeft problemen om de bal te vangen. Askew geeft een lange en hoge pass. Juan heeft problemen om de bal te vangen. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mihail passt de bal zonder na te denken. Askew kan de bal niet met de borst controleren. Askew speelt de bal door. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:1

11e minuut.
Tola rent richting de bal. Tola speelt de bal door. Altunapa rent richting de bal. Altunapa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Altunapa de bal. Altunapa passt de bal met de wreef. Askew rent richting de bal. Syrianos geeft een hoge lob. Altunapa maakt een snoekduik en kopt de bal. Mackiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Altunapa rent richting de bal. Altunapa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:3

16e minuut.
Bâtă geeft een lange en hoge pass. Giovanardi kopt de bal weg. Altunapa rent richting de bal. Altunapa schiet op doel. Mackiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:4

19e minuut.
Tola geeft de bal voor. Moriri speelt de bal door. Altunapa met een sublieme pass. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Syrianos met een sublieme pass. Schwaab geeft de bal voor. Askew met een sublieme pass. Daar is Altunapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altunapa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Askew met een snelle inworp. Syrianos geeft een lange en hoge pass. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:5

30e minuut.
Askew met een snelle inworp. Syrianos geeft een lange en hoge pass. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:6

31e minuut.
Syrianos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schwaab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwaab schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mihail de bal onder controle te krijgen. Giovanardi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altunapa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:7

34e minuut.
Klungelig pakt Askew de bal. Askew probeert naar een medespeler te passen. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa draait met de bal, schiet en ... Mackiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:8

35e minuut.
Moriri speelt de bal door. Altunapa rent richting de bal. Altunapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mihail trapt de bal weg. Syrianos kopt de bal weg. Kabak is nu in balbezit. Altunapa onderschept slim de pass. Altunapa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:9

39e minuut.
Dzieniszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Szabadi de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Askew geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Altunapa springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Giovanardi onderschept slim de pass. Giovanardi geeft een lange en hoge pass. Altunapa rent richting de bal. Altunapa schiet op doel. Mackiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:10

42e minuut.
Kabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabak met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Askew neemt de hoekschop. Altunapa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mackiewicz trapt de bal weg van het doel. Giovanardi is nu in balbezit. Giovanardi met een sublieme pass. Askew rent richting de bal. Askew geeft een lange en hoge pass. Mackiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schwaab maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schwaab rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:11

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Askew met een snelle inworp. Kabak rent richting de bal. Syrianos verovert de bal door een tackle van achteren. Syrianos speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapadokya 90%, JimmyJimmyHuaPuaPua 10%.
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:11

46e minuut.
Gülaçar passt de bal in één keer door. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab probeert naar een medespeler te passen. Altunapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Altunapa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Gültiken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gültiken met een sublieme pass. Paulino speelt de bal door. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Askew bereikt de bal nog maar net als eerste. Askew passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Syrianos de bal. Giovanardi is nu in balbezit. Giovanardi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Askew geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schwaab de bal. Altunapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Altunapa draait met de bal, schiet en ... Mackiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:12

54e minuut.
Tola heeft problemen om de bal te vangen. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab speelt de bal door. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa haalt uit met een fantastische trap. Mackiewicz bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:13

58e minuut.
Askew bereikt de bal nog maar net als eerste. Askew met een sublieme pass. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Mackiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:14

62e minuut.
Syrianos speelt de bal door. Askew is nu in balbezit. Askew geeft een hoge lob. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:15

66e minuut.
Askew rent richting de bal. Askew geeft een lange en hoge pass. Schwaab met een sublieme pass. Altunapa rent richting de bal. Altunapa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:16

76e minuut.
Mihail met een sublieme pass. Askew rent richting de bal. Askew passt de bal met de wreef. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Mackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Askew is nu in balbezit. Askew speelt de bal door. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa haalt uit met een fantastische trap. Mackiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:17

83e minuut.
Klungelig pakt Kabak de bal. Kabak passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Askew met een snelle inworp. Syrianos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Giovanardi onderschept slim de pass. Giovanardi met een sublieme pass. Daar is Altunapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altunapa haalt uit met een fantastische trap. Mackiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Giovanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabak onderschept slim de pass. Kabak speelt de bal door. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Mackiewicz bokst de bal weg. Altunapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Altunapa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapadokya 82%, JimmyJimmyHuaPuaPua 18%.
Kapadokya - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:18